Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Dylan – “Liar Liar” (feat. Bastille)

© CPU – Nathan Dobbelaere

De Britse Dylan lijkt dit jaar slechts één doel te hebben: zo veel mogelijk harten veroveren. Ze toerde door de Verenigde Staten, mocht openen voor niemand minder dan Ed Sheeran en is op tal van festivals te zien deze zomer. Kortom, het wordt bijzonder moeilijk om je oogkleppen op te houden en te doen alsof je nog nooit van Dylan hoorde. Om haar internationale carrière nog wat extra aan te wakkeren, sloeg ze de handen in elkaar met de mannen van Bastille op haar nieuwste single “Liar Liar” en trekt ze dit najaar door het Verenigd Koninkrijk en Europa. Eentje om in de gaten te houden dus!

“Liar Liar” opent meteen vrij groots, waardoor het onmogelijk is om je aandacht nog ergens anders op te vestigen. De ietwat hese stem van Dylan komt goed tot haar recht in het geheel, terwijl er opgebouwd wordt naar een uiterst catchy refrein. Fans van Dylan kunnen maar beter de stembanden smeren, want de Britse levert een song af waar niet alleen vlotjes op gedanst kan worden, maar die vooral ook luidkeels meegezongen dient te worden. De ruwere randjes van het nummer zijn niet meteen wereldschokkend, maar plaatsen Dylan wel in het rijtje met onder meer Tate McRae en Olivia Rodrigo. Bastille neemt een couplet voor hun rekening, al weet de band ons daarmee niet meteen te verrassen. Verkeerd is het zeker niet, maar het is vooral in de samenzang met Dylan dat de band echt iets toevoegt aan het geheel. “Liar Liar” klokt net onder de drie minuten af en daarmee vervult de song alle ongeschreven regels om een radiohit te worden.

Dylan staat op 20 november in Melkweg in Amsterdam en een dag later in de Grote zaal van de Ancienne Belgique.

Facebook / Instagram

Beluister de singles van de week op onze Spotify.

650 posts

About author
Dansende Beer met een hart voor Scandinavische popmuziek, sad girl music (lees: Phoebe Bridgers) en Franstalige dingen.
Articles
Related posts
InstagramLiveRecensies

Dylan @ Ancienne Belgique (AB Ballroom): Knipoog naar festivals en grote zalen

De Britse Dylan mag onder meer Ed Sheeran, Bastille en Tate McRae tot haar fans rekenen, maar al bij de release van…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Lost Frequencies & Bastille - "Head Down"

Of hij een van zijn drie MIA-nominaties zal kunnen verzilveren, valt nog af te wachten, maar met een gerust gemoed kan Felix…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Dylan - "Rebel Child"

De Britse Dylan mocht in 2022 openen voor niemand minder dan Ed Sheeran en we weten allemaal wat er gebeurd als een…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.