FestivalnieuwsMuzieknieuwtjes

Sonic City 2023 komt met curator Charlotte Adigéry & Bolis Pupul en maakt eerste namen bekend

Zoals elk jaar het geval, verzamelt het kruim van de muziekwereld zich ergens halverwege november in Kortrijk. Sonic City wist in het verleden niet alleen sterke en veelbelovende acts richting West-Vlaanderen te halen, maar zorgde er telkens ook voor dat enkele van die bands een dag mocht cureren. Nadat vorig jaar die eer was weggelegd voor Low, Gilla Band en Black Country, New Road, zoekt de organisatie het in 2023 wat dichter bij huis: Charlotte Adigéry & Bolis Pupul mochten een deel van de line-up van de 15e editie voor hun rekening nemen.

’s Lands populairste elektropopduo koos voor het Zambiaanse WITCH, de abstracte dance van Lucrecia Dalt, producer Andy Stott, het opvallende cumgirl8, het New Yorkse Model/Actriz en de zeskoppige rockband Laima. Die namen worden aangevuld door The Smile- en Sons of Kemet-drummer Tom SkinnerTimber Timbre, Trevor Powers’ Youth Lagoon, het Amerikaanse DeerhoofU.S. GirlsRuby HauntBitchin BajasRose City Band, saxofinist/drummer BrahjaMoin, indiepopband Water From Your Eyes, Deeper, Benefits, recent opgerichte rock-‘n-rollband Fat Dog, Willow Parlo en veelbelovend talent Alice Low. Meer namen worden binnenkort aan dat rijtje toegevoegd.

Sonic City 2023 vindt plaats van 10 tot en met 12 november in Depart in Kortrijk. Voor info en tickets verwijzen we je graag door naar de website van het festival.

1889 posts

About author
't is oke.
Articles
Related posts
FestivalnieuwsMuzieknieuwtjes

Affiche Sonic City 2023 compleet met o.a. Stereolab, Eddie Chacon, Dream Wife en Jockstrap

Het clubseizoen is sinds vorige week officieel geopend en dus maken ook de indoorfestivals terug hun opwachting. Vlak voor de festivalzomer losbarstte,…
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Debuutsingle Fat Dog - "King of the Slugs"

Laat alles staan of vallen waarmee je nu bezig bent, want het is hoogtijd dat je vandaag nog kennis maakt met Fat…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Alabaster dePlume – "Greek Honey Slick" (feat. Tom Skinner)

Alabaster dePlume is er niet de artiest naar om lang stil te blijven zitten. De saxofonist lostte met GOLD vorig jaar nog…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.