FestivalnieuwsMuzieknieuwtjes

Sonic City 2023 komt met curator Charlotte Adigéry & Bolis Pupul en maakt eerste namen bekend

Zoals elk jaar het geval, verzamelt het kruim van de muziekwereld zich ergens halverwege november in Kortrijk. Sonic City wist in het verleden niet alleen sterke en veelbelovende acts richting West-Vlaanderen te halen, maar zorgde er telkens ook voor dat enkele van die bands een dag mocht cureren. Nadat vorig jaar die eer was weggelegd voor Low, Gilla Band en Black Country, New Road, zoekt de organisatie het in 2023 wat dichter bij huis: Charlotte Adigéry & Bolis Pupul mochten een deel van de line-up van de 15e editie voor hun rekening nemen.

’s Lands populairste elektropopduo koos voor het Zambiaanse WITCH, de abstracte dance van Lucrecia Dalt, producer Andy Stott, het opvallende cumgirl8, het New Yorkse Model/Actriz en de zeskoppige rockband Laima. Die namen worden aangevuld door The Smile- en Sons of Kemet-drummer Tom SkinnerTimber Timbre, Trevor Powers’ Youth Lagoon, het Amerikaanse DeerhoofU.S. GirlsRuby HauntBitchin BajasRose City Band, saxofinist/drummer BrahjaMoin, indiepopband Water From Your Eyes, Deeper, Benefits, recent opgerichte rock-‘n-rollband Fat Dog, Willow Parlo en veelbelovend talent Alice Low. Meer namen worden binnenkort aan dat rijtje toegevoegd.

Sonic City 2023 vindt plaats van 10 tot en met 12 november in Depart in Kortrijk. Voor info en tickets verwijzen we je graag door naar de website van het festival.

2117 posts

About author
't is oke.
Articles
Related posts
FestivalnieuwsInstagramMuzieknieuwtjes

Left of the Dial vult verder aan met o.a. IAN SWEET, Parsnip en Cloud Cafe!

Wat kijken we er alweer naar uit om in de gure herfstlucht door de natte straten van Rotterdam te hosselen om nieuwe…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Fat Dog - "Running"

Heel weinig bands kwamen de afgelopen jaren zo gedurfd en overtuigend binnengestormd als Fat Dog. Debuut “King of the Slugs” en opvolger…
FestivalnieuwsMuzieknieuwtjes

Ook The Kills, Pommelien Thijs, Miles Kane, Dimension en meer naar Pukkelpop 2024!

Aan een ongezien recordtempo vlogen de Pukkelpop-tickets begin deze maand de deur uit. Het mag duidelijk wezen dat het festival op de…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.