Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Tessa Odden – “Reasons”

Na haar deelname in de Noorse versie van Idool in 2016, lijkt Tessa Odden het rustig aan te doen. Een beetje een gewaagde zet, aangezien ze destijds nog niet echt doorbrak. Haar muziek is op twee handen te tellen en van een debuutplaat is er nog steeds geen sprake. Toch weet ze ons zoet te houden met pareltjes als deze nieuwe “Reasons”.

Op haar vorige single, waar Tessa Odden enkel een gitaar als begeleiding had, bewees ze dat ze haar muziek graag simpel houdt. Bij “Reasons” is dat niet anders, want wederom staat haar stem centraal. Het voornaamste instrument is een zachte piano, al voegt ze na een tijdje ook een beat toe waardoor het geheel iets elektronischer klinkt dan haar voorgaande muziek. Niet slecht, want ook hier blijft haar eigen karakter van eenvoud behouden. Om de gezelligheid in het lied te versterken krijgen we opeens ook een achtergrondkoor te horen, al blijft Oddens stem de focus van de single. De Noorse zangeres lijkt meer te experimenteren door een elektronischere richting uit te gaan, maar al bij al is “Reasons” wel een toffe single met typische Odden-elementen.

Facebook / Instagram

Beluister de singles van de week op onze Spotify.

Related posts
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Tessa Odden - "The Exception"

Vooraleer Tessa Odden voor een muzikale carrière koos, was ze een skiester op professioneel niveau. In 2016 besloot ze een ander pad…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.