Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Snõõper – “Fitness”

Voor wie fan is van goede garagerock en gelijkaardige genres is het platenlabel Third Man Records, opgericht door Jack White, een absolute goudmijn. Naast een pak gevestigde waarden vind je er namelijk ook de bands van de toekomst terug en Snõõper is daar zonder enige twijfel eentje van. De Amerikaanse band bracht al enkele ep’s uit en onder meer Henry Rollins werd fan. Rollins wilde zelfs zo snel mogelijk nieuw werk van Snõõper en zijn gebeden zijn verhoord, want in de zomer laten de Amerikanen hun eerste volwaardige album op de wereld los. Super Snõõper verschijnt op 14 juli.

“Fitness” geeft ons al een inzicht in wat we mogen verwachten van dat album, namelijk een mix van snedige punkriffs, vervoegd door een energieke drumbeat. Echter ligt de uniekheid van Snõõper elders, meer bepaald in de speciale stem van zanger Blair Tremel, die eigenlijk klinkt als een boze tienerjongen die binnenkort de baard in de keel zal krijgen. De combinatie van dat alles levert een authentieke mix op, die ongetwijfeld reactie uitlokt. Ofwel ben je helemaal weg van Snõõper, ofwel zet je het “Fitness” zo snel mogelijk af. Wij neigen toch naar het eerste.

Super Snõõper verschijnt op 14 juli.

Instagram / Bandcamp

Beluister de singles van de week op onze Spotify.

447 posts

About author
Ik moet dagelijks 'ok boomer' aanhoren
Articles
Related posts
2023Featured albumsFeaturesInstagramUitgelicht

35 albums die je misschien over het hoofd zag in 2023

De eindejaarslijstjes vliegen je tegenwoordig weer om de oren, dus je zal ongetwijfeld gemerkt hebben dat niet elke plaat de aandacht krijgt…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Post Animal - "Fitness"

Post Animal is een gezellig zestal uit Chicago dat muziek maakt waarop geleefd, gedroomd en gedanst wordt. Alles een beetje eigenlijk, de…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.