Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Orchid – “Gorgeous!”

© Freddie Stisted

De Brits-Iraanse zangeres Orchid zal je volledig opfleuren met haar muziek en heeft daarom in de afgelopen maanden aardig wat zaadjes geplant om volledig te kunnen openbloeien. Nadat ze in maart het sterke “Everything in Every Direction” op de wereld losliet, gaf ze een duidelijke inkijk in haar toekomstvisie en een ep die later dit jaar zal volgen. Daar zal ook de nieuwe single “Gorgeous!” op te vinden zijn, waarmee ze op muzikaal vlak haar referenties zoekt bij verschillende hyperpopacts en de popmuziek uit het begin van 2000.

Een overval tijdens een roadtrip, waarbij ze in een satijnen jurk achterbleef met haar tas, een beetje geld en haar lipgloss ligt aan de basis van het nieuwe “Gorgeous!” en zorgde ervoor dat ze haar vrouwelijkheid meer dan ooit omarmt. De productie van Frank Colucci (o.a. Rose Gray) is duidelijk geïnspireerd door de europopklassiekers van een tweetal decennia geleden, maar kreeg tegelijk een moderne twist waarbij Orchid volledig op de voorgrond staat en ze haar stem op de beats perfect weet in te zetten. “Gorgeous!” is een nummer dat gemaakt is voor de dansvloer en de huidige Y2K-trend muzikaal perfect omzet.

Instagram

Beluister de singles van de week op onze Spotify.

1858 posts

About author
aka fantom
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single slowthai - "Gorgeous"

De UK heeft sinds kort een nieuw enfant terrible bij met slowthai. De Britse grimeartiest behoorde dit jaar bij de selectie van…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.