Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Francis On My Mind – “I’m Alright”

De mondialisering van de muziekwereld zet zich onverminderd verder. Het levert ons artiesten, muziek en potentiële hitjes op van quasi overal. Met Francesca Nicolescu lijken we alvast een nieuw groeibriljantje te hebben gevonden. De Roemeense tiener beleefde vorige week haar grote vuurdoop met een eerste échte optreden in Boekarest. Ze lanceerde er ook meteen haar nieuwe single, “I’m Alright”.

De Roemeense is weliswaar nog jong, maar heeft wel al een paar jaar singles uitgebracht en was op 13-jarige leeftijd al te vinden in de Roemeense X Factor. Die ervaring zorgt ondertussen voor volwassen klinkend werk en dat laat ze in “I’m Alright” ook opnieuw merken. Er zitten invloeden uit de jaren tachtig in, met een vleugje elektro op tijd en stond. Het maakt het nummer wat alternatiever dan het gemiddelde Britpopnummer waar het ook wel wat van weg heeft. Bij de single hoort ook meteen een clip, wat doet vermoeden dat er wel een apparaat klaar zit om haar ook buiten de eigen landgrenzen te promoten.

Facebook / Instagram

Beluister de singles van de week op onze Spotify.

Related posts
Filmpje van de week

Filmpje van de week 19 - 25 oktober

Wel, wel, wel, deze week verraste iedereen ons met een videoclip. Het was zelfs zo’n overvloed aan filmpjes dat we extreem streng…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.