Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Shana Cleveland – “Walking Through Morning Dew”

© Kristin Cofer

Shana Cleveland is al redelijk lang actief in het muzieklandschap en heeft dus al redelijk wat op haar palmares staan. Niet alleen als solo-artieste, maar ook als lid van de groepen La Luz en The Curious Mystery. Solo bracht ze al twee albums uit, waarvan het laatste dateert uit 2019. Hoog tijd dus voor een nieuwe plaat, die Cleveland volgende maand uitbrengt onder de noemer MANZANITA. Eerder kregen we daar al “Faces in the Firelight” en “A Ghost” van te horen en vandaag voegt de Amerikaanse daar ook nog eens “Walking Through Morning Dew” aan toe.

De titel “Walking Through Morning Dew” past bij de sound van deze single. Het opent met eerder sombere, donkere instrumenten die een ietwat kil gevoel met zich meebrengen. Naarmate het vordert, treedt de rustige gitaar die het nummer ook opent iets meer naar voren, en voelt het alsof de zon opkomt en de ochtenddauw langzaamaan verdwijnt. Cleveland zingt dan weer redelijk zacht en zelfs een beetje betoverend. “Walking Through Morning Dew” klinkt alsof we worden meegesleurd in een fantasiedroom van Cleveland, om dan op het einde te ontwaken met een orgelgeluid. Het is een speciale single die ons laat uitkijken naar haar derde album.

MANZANITA verschijnt op 10 maart.

Facebook / Instagram / Website

Beluister de singles van de week op onze Spotify.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.