Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Debuutsingle Wilson55 – “Rosa”

Wilson55 of ‘Wilson fifty-five’ is een nieuwe band uit het charmante Lier. Al enkele jaren repeteren en spelen de Kempenzonen samen, met Vincent Engels op gitaar, Milan Ribel aan de drums en Jort Roscam die het bas- en zangwerk voor zijn rekening neemt. Vincent en Milan kennen elkaar reeds van wanneer ze hun pas nog moesten tonen wanneer ze alcohol wilden kopen in de supermarkt. Het idee een band op te richten werd pas een aantal jaren later, na enkele café-avonden tijdens hun studententijd, beklonken. Vandaag komen de drie bandleden naar buiten met hun eerste single “Rosa”.

Het nummer gaat over een vrouw in je leven die je, hoe hard je ook je best doet, maar niet uit je hoofd kan krijgen. Je weet perfect dat zij haar kleine kantjes heeft, en helemaal niet goed voor je is, ‘toxic’ zeg maar, maar dat maakt het nu ook net spannend en interessant. Je wil haar haten, maar tegelijkertijd wil je niet liever dan elke minuut samen spenderen. Dát type persoon is “Rosa”. Een zwierig gitaarriffje en een spitsvondige tekst vergezellen de innerlijke tweestrijd naar een episch slot waarbij de tragedie ervan af druipt. Het doet ons alvast uitkijken naar meer werk van de mannen van Wilson55.

Facebook / Instagram

22 posts

About author
Vrienden noemen me 'Boh'
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single The Pink Lemons - “Bittersweet”

Met twee ep’s en één single op het palmares zou je kunnen denken dat The Pink Lemons het groen nog achter hun…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Teenage Joans - "Superglue"

Teenage Joans is een Australisch indierockduo opgericht in 2018 bestaande uit zangeres en drumster Tahlia Borg en zangeres-gitarist Cahli Blakers. Ze ontmoetten…
InstagramLiveRecensies

The GOLDEN DREGS @ Ancienne Belgique (AB Club): Klaar voor een sprankelende toekomst

Met het recent uitgebrachte On Grace & Dignity wist The GOLDEN DREGS, het muzikale project rond de Brit Ben Woods, ons eerder…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.