Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Debuutsingle Wilson55 – “Rosa”

Wilson55 of ‘Wilson fifty-five’ is een nieuwe band uit het charmante Lier. Al enkele jaren repeteren en spelen de Kempenzonen samen, met Vincent Engels op gitaar, Milan Ribel aan de drums en Jort Roscam die het bas- en zangwerk voor zijn rekening neemt. Vincent en Milan kennen elkaar reeds van wanneer ze hun pas nog moesten tonen wanneer ze alcohol wilden kopen in de supermarkt. Het idee een band op te richten werd pas een aantal jaren later, na enkele café-avonden tijdens hun studententijd, beklonken. Vandaag komen de drie bandleden naar buiten met hun eerste single “Rosa”.

Het nummer gaat over een vrouw in je leven die je, hoe hard je ook je best doet, maar niet uit je hoofd kan krijgen. Je weet perfect dat zij haar kleine kantjes heeft, en helemaal niet goed voor je is, ‘toxic’ zeg maar, maar dat maakt het nu ook net spannend en interessant. Je wil haar haten, maar tegelijkertijd wil je niet liever dan elke minuut samen spenderen. Dát type persoon is “Rosa”. Een zwierig gitaarriffje en een spitsvondige tekst vergezellen de innerlijke tweestrijd naar een episch slot waarbij de tragedie ervan af druipt. Het doet ons alvast uitkijken naar meer werk van de mannen van Wilson55.

Facebook / Instagram

42 posts

About author
Vrienden noemen me 'Boh'
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single The Vaccines - "Lunar Eclipse"

Bij het horen van The Vaccines denken we nog steeds met een vlaag van weemoed terug aan die heerlijke debuutplaat What Did You…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single The Reytons – “Market Street”

Zonder muzieklabel en radiosupport de Britse hitlijsten veroveren, weinig artiesten doen het The Reytons na. De band bracht dit afgelopen jaar met…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Giant Rooks - "Cold Wars"

  Giant Rooks heeft met hun passage op Pukkelpop alvast bewezen dat ze steeds meer een vaste waarde aan het worden zijn…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.