Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Debuutsingle Lew Apollo – “TROUBLE ON MY MIND”

Het verlies van zijn vader en vriend aan zelfmoord in 2022 was voor Apollo de doorslaggevende factor om te schrijven en te spreken over de veel voorkomende problemen van depressie, verleiding en angst. Zijn debuutsingle “TROUBLE ON MY MIND” is een schreeuw om hulp vanuit de eigen geest. Ervaring deed de man alvast op door meer dan honderd liveshows te doen in Austin, Texas met een soul-blues trio. Ook een langdurige samenwerking met BLK ODYSSY, gaf hem de inspiratie die hij nodig had om solo aan het werk te gaan.

Het verliezen van iemand dierbaar gaf aan zijn nieuwe single een waardevolle betekenis. “TROUBLE ON MY MIND” is een samenvatting van angst, maar deze veranderde al snel naar een metafoor van zelfmoordgedachten en de eeuwige mentale strijd. De single is een mengeling van Apollo’s schorre stem, soulmuziek en r&b. De melodie van de gitaar komt goed naar boven wat er voor zorgt dat het geen hedendaags liedje is over angst, maar eerder een nummer waar je over gaat nadenken. De heerlijke groove in de song zorgt voor een dansbaar geheel waarmee de heftige teksten toch iets aanstekelijk krijgen.

Apollo heeft zijn focus verlegd van live optredens naar het schrijven en opnemen van boeiende liedjes over interne problemen. Mede geschreven en geproduceerd door BLK ODYSSY, brengt Lew Apollo zijn debuut-ep uit in april 2023.

Facebook / Instagram / Website

Beluister de singles van de week op onze Spotify.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.