Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Oliver Marson – “Blue Dreams”

In 2019 debuteerde Oliver Marson met single “Cocaine Romance”. Sindsdien voegde de Brit nog andere nummers aan zijn oeuvre toe, maar op een langspeler is het voorlopig nog wachten. Hij gebruikt vaak synths in zijn muziek, die soms aan de jaren tachtig uit de vorige eeuw doen denken. Op zijn nieuwste single pakt hij het iets anders aan, zonder synths en met een ietwat nieuwe sound.

Met “Blue Dreams” laat Oliver Marson ons walsen in het donker. Zijn stem klinkt nogal mysterieus en bevat diezelfde vibe als de sound. Dit sinistere nummer gaat eigenlijk over Marsons werk; hij fantaseert namelijk over het afbranden van zijn bureau. Een beetje apart, maar duidelijk goede inspiratie voor muziek. Het onheilspellende gevoel wordt nog groter tijdens het refrein wanneer de gitaren en drums iets meer naar de voorgrond treden en het bijna van de Brit overnemen. Op “Blue Dreams” stapt Oliver Marson uit zijn comfortzone, iets wat wij enorm waarderen.

Facebook / Instagram / Bandcamp / Twitter

Beluister de singles van de week op onze Spotify.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.