Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Jake Shears – “Too Much Music”

© Damon Baker

De titel “Too Much Music” doet vermoeden dan Jake Shears het even gehad heeft met muziek, maar het tegenovergestelde is waar: op 2 juni komt zijn tweede album eraan, waarvoor de zanger van Scissor Sisters namen als Kylie Minogue, Boys Noize en Iggy Pop wist te strikken. De plaat is volgens de zanger zelf een reis naar de ultieme houseparty en zal gevierd worden met headlineshows in Glasgow, Londen en Brighton. Met “Too Much Music” krijgen we een eerste voorproefje van de twaalf songs.

Het plezier in muziek is de vaak flamboyant geklede Amerikaan duidelijk nog niet verloren. Met ‘There can never be too much music for me’ ontkracht hij ons eerste vermoeden bij de titel: een extreem vrolijke popsong klinkt door onze luidsprekers. Op een ontspannen discomelodietje met wat soulinvloeden vraagt Shears zich af waarom je stil zou blijven staan in het leven. Veel muzikale en inhoudelijke originaliteit moet je er niet achter zoeken, maar dat maakt het zeker geen slecht nummer.

Facebook / Instagram / Website

Beluister de singles van de week op onze Spotify.

Related posts
InstagramLiveRecensies

Coely @ Ancienne Belgique (AB): Releaseparty tot de tweede macht

‘Ah, die van “Don’t Care”?’, hoorden we laatst toen we het over Coely hadden. Inderdaad, maar sinds vorige week heeft ze ook…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Ellie Goulding - "By The End Of The Night"

Ellie Goulding zette gedurende enkele jaren de hitlijsten in vuur en vlam met nummers als “Burn” en “Love Me Like You Do“….
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Natalie Jane - "seeing you with other girls"

Natalie Jane wist al heel wat te bereiken in haar korte carrière, ook al is ze slechts achttien jaar. Ze deed mee…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.