Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Champs – “All the Wrong Places”

© Milly Cope

De twee gebroeders Champion brachten na twee nummers in 2022 nog een nieuwe single uit, die dit jaar ook eindelijk tot hun vierde album zal leiden. Champs’ laatste album The Hard Interchange dateert van 2019, waaruit vooral “Katrina” en “Shadow on the Sea” bijbleven. De Engelse indiejongens implementeerden de twee eerder uitgebrachte “Adeleine” en “My Baby Lorraine” uit 2022 alvast mee in het voorsmaakje van hun nieuwe plaat Ride the Morning Glass. Hun nieuw nummer “All the Wrong Places” is er eentje om op repeat te zetten.

De nieuwe single opent met een leuk deuntje en is een oorwurm van jewelste. “All the Wrong Places” zet een wat terneergeslagen tekst op een eerder enthousiaste beat die de luisteraar automatisch doet meebouncen. Ondanks het contrast tussen die twee, staat Champs’ typische indierockvibe nog steeds centraal. De wat nasale stemmen van Michael en David blenden zoals gewoonlijk melancholisch mooi samen, en vragen het universum wie hen liefde en leed heeft bezorgd. De luchtige beat laat ondanks het onderwerp een frisse wind waaien in hun oeuvre. Ook al klinkt het soms een tikkeltje monotoon, de single is alvast een champion van het opkomend album.

Het nieuwe album Ride the Morning Glass komt uit op 19 april.

Facebook / Instagram

Beluister de singles van de week op onze Spotify.

2 posts

About author
Indie-addict
Articles

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.