Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Rose Gray – “Sun Comes Up”

© Freddie Stisted

Dancepop blijft een muziekgenre dat zich steeds verder ontwikkelt en niet klein te krijgen is. Er zijn zelfs weer heel wat boeiende artiesten uit het genre die steeds meer onder de aandacht komen. De Londense Rose Gray kan in de nabije toekomst een ronkende naam worden in het popcircuit en wordt nu al door heel wat grote namen achter de schermen geholpen. Naast een contract bij PIAS, werkt ze samen met Justin Tranter (Dua Lipa, Lady Gaga, Selena Gomez) en ook invloedrijke producers als Alex Metric, Ghostculture, Frank Colucci en Nick Godmode behoren tot haar grootste fans. We mogen dus uitkijken naar haar volgende ep Higher Than The Sun, die op 1 februari zal verschijnen.

Er zijn enkele zekerheden in het leven en dat is niet alleen dat de zon elke dag opkomt, maar ook dat Rose Gray steeds uitstekende singles uitbrengt. “Sun Comes Up” is gemaakt voor de dansvloer en valt op door de strakke beats in combinatie met de live strijkers. Het is een tikkeltje meer moody dan de vorige releases en klinkt wat zoals Kavinsky, maar dat hoeft niet te betekenen dat “Sun Comes Up” minder aanstekelijk is. Rose Gray heeft dancepop in haar bloed en geeft ons dankzij deze uitstekende track een lichtjes nostalgisch gevoel.

Facebook / Instagram / Twitter

Beluister de singles van de week op onze Spotify.

1755 posts

About author
aka fantom
Articles

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.