Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Jenny O. – “You Are Loved Eternally”

© Elizabeth Weinberg

Binnenkort brengt Jenny O. haar vierde album uit. De rockzangeres, die eigenlijk jazz gestudeerd heeft, is al meer dan een decennium aan het werk. Haar muziek verscheen al in verschillende media, zoals het videospelletje Rocksmith, en tv-series zoals Shameless en Riverdale. Voor die aankomende plaat, Spectra, liet de singer-songwriter al enkele nummers op ons los, zoals “There is a Club”. Nu laat ze nog een voorproevertje horen in de vorm van “You Are Loved Eternally”.

Jenny O. klinkt zeer dromerig in “You Are Loved Eternally”. Tekstueel is er niet zoveel variatie, maar het lied is allesbehalve langdradig. Hoewel de gitaar eerder een begeleiding zou moeten vormen voor de zangeres, is deze sterk aanwezig op de voorgrond. Het voelt tijdens het merendeel aan alsof haar stem eerder een aanvulling is bij dat instrument. Enkel naar het einde zakt die gitaar af naar de achtergrond waardoor Jenny O. zelf even met haar melodieuze vocalen in de schijnwerpers staat. “You Are Loved Eternally” is misschien wel een vreemde single, maar normaal zijn is ook maar saai.

Spectra verschijnt op 24 februari.

Facebook / Instagram / Website

Beluister de singles van de week op onze Spotify.

Related posts
Filmpje van de week

Filmpje van de week 23 - 29 november

Het was ons wel een weekje, weinig clipjes in vergelijking met voorgaande weken maar er zaten verschillende pareltjes tussen. Het was dus…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.