Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single YOUR ANGEL – “Misbehave”

© Madeline Leary

Het gebeurt niet zelden dat artiesten na een tijdje in verschillende projecten gezeten te hebben, toch kiezen om een soloproject op poten te zetten. Maddy Boyd speelde in de populaire groepen Current Joys en Surf Curse, waarmee ze op uitverkochte tours vertrok en ze heel wat ervaring opdeed. Uiteindelijk besloot ze haar eigen verhalen te willen vertellen onder haar moniker YOUR ANGEL en bracht ze in 2019 haar debuutalbum Pipe Dream uit. De opvolger daarvan mogen we al heel binnenkort verwachten, want met verschillende singles leidde ze dit nieuwe hoofdstuk al in.

“Misbehave” schreef ze aan het begin van haar huidige relatie, op het moment waarop ze besefte dat ze zich volledig wou overgeven aan haar partner. De dromerige pop past ook perfect bij die boodschap van het nummer, waar verlangen en liefde centraal staan. Warme klanken bieden heel wat rust, terwijl drums en etherische geluiden het geheel versterken en van “Misbehave” een meer dan aangename trip maken. YOUR ANGEL is een popengel die haar vleugels met haar tweede album nog meer zal spreiden. Althans, dat gevoel hebben we toch gekregen dankzij deze single.

Facebook / Instagram / TikTok

Beluister de singles van de week op onze Spotify.

1858 posts

About author
aka fantom
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single YOUR ANGEL - "Good Girl"

Niet elke engel heeft vleugels of eet rijstpap met een gouden lepel. De Amerikaanse zangeres Maddy Boyd is daar het beste bewijs…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.