Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Ehla – “Magique”

Series zijn in het verleden al meermaals een uitstekende bron gebleken om nieuwe muziek te ontdekken en zo verscheen Ehla plots op onze radar. Haar single “Pas d’ici” werd gebruikt in het tweede seizoen van Emily in Paris en plots tikten de streams flink aan voor de Franse zangeres. Talent lijkt zowaar in de familie te zitten, want Ehla is niemand minder dan de zus van Clara Luciani die zowel in België als in Frankrijk de ene na de andere zaal uitverkoopt en vorig jaar nog twee awards in de wacht sleepte op de prestigieuze Franse muziekprijs Victoires de la Musique. De Franstalige r&b van Ehla deed ons echter iets ontdekken waarvan we niet wisten dat we het misten, maar gezien haar ep Pas d’ici alweer van 2020 dateerde, leek het geduldig afwachten tot er meer kwam. Met “Magique” krijgen we nu de eerste single te horen van haar debuutplaat die later dit jaar moet verschijnen.

In amper drie minuten tijd neemt Ehla ons mee naar een andere planeet waar het licht afkomstig is van glinsterende deeltjes die door de lucht zweven. “Magique” stelt ons meteen gerust en vormt een alternatief voor wilde clubnachten. Zowel op een rustige zondag, als tijdens het borrelen met vrienden, zou het nummer zich zomaar eens kunnen ontpoppen tot de soundtrack van het moment. De zachte stem van Ehla vormt de leidraad over het tapijt van zoete en zwoele beats die ons steeds verder naar een dromerige plek brengen. Het voorzichtig catchy refrein nestelt zich al snel in ons geheugen en ook ons lichaam lijkt in geen tijd te ontwaken uit een winterslaap. “Magique” vormt op deze manier een uiterst smaakvolle eerste single die ons al doet uitkijken naar het album. Eentje om in de gaten te houden dus, die Ehla. Zeker voor fans van 90’s r&b, want dat blijkt een onuitputtelijke bron van inspiratie voor de Française.

Facebook / Instagram

Beluister de singles van de week op onze Spotify.

649 posts

About author
Dansende Beer met een hart voor Scandinavische popmuziek, sad girl music (lees: Phoebe Bridgers) en Franstalige dingen.
Articles
Related posts
AlbumsRecensies

Ferdous - Dreamland (★★★½): Flitsend neonlandschap

Stilzitten staat niet meteen in het woordenboek van de Afghaans-Nederlandse Ferdous Dehzad. De songwriter en producer verscheen rond 2016 op onze radar…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Andra Day - "Where Do We Go"

Andra Day werd in een winkelcentrum waar ze zong opgemerkt door de toenmalige vrouw van Stevie Wonder en die bracht de bal…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Snoh Aalegra - "Sweet Tea"

Snoh Aalegra serveert haar nieuwe single “Sweet Tea” speciaal voor wie van mening is dat de liefdesliedjes van Michael Jackson het beste…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.