Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Maddy Hicks – “December”

Maddy Hicks is een van die artiesten die haar grotere bekendheid te danken heeft aan TikTok. Zelf brengt ze al even muziek uit, waaronder ook twee albums die ze onafhankelijk uitbracht. Eerder dit jaar brak de zangeres dan door met twee onuitgebrachte hitjes waar ze samples van liet horen. Het leverde haar ook een platencontract op, waarmee ze volgend jaar een ep zal uitbrengen.

Vooraleer de singer-songwriter die ep op ons loslaat, krijgen we eerst nog “December” te horen. Het nummer is rustig en zelfs een beetje fragiel. Hicks zelf klinkt ook kalm en brengt een warme sfeer met zich mee terwijl ze ondersteuning krijgt van een zachte gitaar, al blijft deze vooral op de achtergrond aanwezig. “December” is een ode aan iedereen die van elk jaar een speciaal jaar weet te maken voor Hicks. Met deze single weet de Amerikaanse haar jaar op een mooie en aangename manier af te sluiten.

Facebook / Instagram / Website / TikTok

Beluister de singles van de week op onze Spotify.

Related posts
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Introvert - "December"

  Winter is coming. Dat moet de Australische band Introvert ook gedacht hebben bij het uitbrengen van hun nieuwe single “December”. Het…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.