Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Debuutsingle Parker Tate – “June”

Parker Mulherin is geen nieuweling in de muziekwereld. De Amerikaan maakt namelijk al een tijdje muziek met zijn tweelingbroer Marshall onder de naam Mulherin. Het duo maakt ontzettend plezante melancholische r&b, heeft al samengewerkt met de enorm talentvolle Amerikaanse r&b-artiest Dijon en kan niemand minder dan Clairo tot hun fans rekenen. Niet heel slecht dus, maar Parker wilde het alsnog graag even in zijn eentje proberen. Onder de naam Parker Tate is de muzikant bezig aan zijn soloproject, waarmee hij ons met de single “June” alvast kennis mee laat maken.

Parker Tate doet met “June” niets wat hij met zijn broer niet al deed. “June” is namelijk een chill en melancholisch r&b-nummer en had perfect gepast op een van de ep’s van de broers, maar desalniettemin is “June” een heel fijn, mooi lied dat we wel degelijk kunnen appreciëren. Het nummer doet ook een beetje denken aan de kleine, intieme liedjes van de Amerikaanse hiphopboyband BROCKHAMPTON waar bandlid Bearface zijn ding op mocht doen. “June” is een lieve, oprechte ode aan een geliefde genaamd June (jawel), en Parker stelt zichzelf kwetsbaar en emotioneel op in de twee minuten die het lied duurt. De dromerige beat en zijn zijdezachte vocals maken dat “June” een heerlijk lied is om lekker bij weg te zwijmelen. Heel origineel of vernieuwend is deze single dus niet, maar desondanks een hele plezante.

Instagram

Beluister de singles van de week op onze Spotify.

 

259 posts

About author
nederlandser dan ik krijg je het niet
Articles
Related posts
Filmpje van de week

Filmpje van de week 5 - 11 juni 2017

Het is zomer, sommige mensen genieten van een vers straaltje zon, anderen doen binnen hun uiterste best om een cursus te blokken…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.