Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Precious Pepala – “Voices”

Afgelopen zomer debuteerde Precious Pepala met “My Eyes Only”. De zeventienjarige begon te zingen in de kerk, toen haar vader vieringen leidde. Later op school leerde ze dan ook gitaar spelen en schreef ze teksten die haar nauw aan het hart liggen. Die onderwerpen zijn te horen in haar liedjes, zo gaat haar debuutsingle over de angst om je emotioneel open te stellen naar anderen en de vorige uitgave, “Looking For Trouble”, over victim-blaming en de angst om als vrouw ’s avonds alleen op straat te wandelen. Haar nieuwe single “Voices” vormt een vervolg op Pepalas eerdere muziek.

In “Voices” zingt Precious Pepala opnieuw over een van haar angsten, deze keer om alleen gelaten te worden met haar gedachten. Het lied bouwt langzaam op en Pepala wordt ondersteund door achtergrondzang. Een gitaartje voegt zich toe aan het geheel en zorgt voor een licht dramatisch gevoel, alsof we rond aan het dwalen zijn. In het refrein komen de gitaren harder naar de voorgrond en lijkt de Britse bijna te schreeuwen, alsof ze weg wil van haar gedachten. Naar het einde toe krijgen we door speciale effecten het gevoel zelf verloren te lopen tussen haar angsten, om dan opnieuw wakker geschud te worden door de zangeres. “Voices” is een krachtig nummer dat Precious Pepala dankzij haar stem en de nodige effecten goed weet over te brengen.

Facebook / Instagram / Twitter

Beluister de singles van de week op onze Spotify.

Related posts
2023Featured albumsFeaturesInstagramUitgelicht

35 albums die je misschien over het hoofd zag in 2023

De eindejaarslijstjes vliegen je tegenwoordig weer om de oren, dus je zal ongetwijfeld gemerkt hebben dat niet elke plaat de aandacht krijgt…
AlbumsRecensies

Precious Pepala - Eve (★★★★): Pijnlijk relevante poprock

Eind vorig jaar verscheen de singer-songwriter Precious Pepala op onze berenradar. Ze debuteerde in augustus met de single “My Eyes Only” en…
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Precious Pepala - "Fifth"

Dat Precious Pepala een jong talent is om op te volgen, bewijst ze keer op keer. De zangeres verwerkt persoonlijke ervaringen in…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.