Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Savannah Sgro – “Maybe Tomorrow”

Voor fans van girly pop met een iets droeviger kantje is Savannah Sgro zeker een aanrader. De singer-songwriter debuteerde in 2018 met “Phobia” en bracht een jaar later een gelijknamige ep uit. De Amerikaanse wist hier en daar wel wat streams te verzamelen, maar van een echte doorbraak kunnen we vier jaar later nog niet spreken. Hoewel haar muziek een vorm van herkenbaarheid bevat, wist ze nog niet aan te slaan bij het grote publiek. Dan maar een andere formule, moet Sgro gedacht hebben bij “Maybe Tomorrow”. Maar wij vrezen dat ook dit nummer niet voor veel faam zal zorgen.

Het moet gezegd worden: Savannah Sgro beschikt over een goede stem, bijna prachtig zelfs. Helaas wordt deze in “Maybe Tomorrow” iets te veel onderdrukt door effecten en andere geluiden. We horen dat ze goed klinkt, maar om dat te horen moeten we bijna zo hard op haar stem gaan focussen dat de rest van het lied een beetje achterwege blijft. De tekst is opnieuw redelijk herkenbaar: Sgro’s relatie loopt slecht en ze praat amper met haar partner. De singer-songwriter hoopt dat het morgen misschien beter zal zijn maar de betekenis komt niet echt binnen aangezien de single als een grote waas aanvoelt. Het is zeer repetitief, met af en toe een strofe waar de Amerikaanse wel eens duidelijk te horen is, en weet ons niet echt vast te grijpen. Het ziet er dus naar uit dat ook deze keer Savannah Sgro het grote publiek aan zich voorbij zal zien gaan zonder zich op de kaart te zetten.

Facebook / Instagram / Website

 

Beluister de singles van de week op onze Spotify.

Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Stereophonics - "All In One Night"

Stereophonics is terug met een nieuwe single dat bij een nieuw album hoort. Op 3 november zou het ondertussen elfde album klaar…
Ontdekkingen van "Den Beir"Vragen van "Den Beir"

Vragen van "Den Beir": Lex Low

Lex (Alex Treharne) is a 22 year old artist / songwriter / producer from London. He’s just released his new, third EP…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.