FestivalnieuwsMuzieknieuwtjes

Disturbed, Hatebreed, Hollywood Vampires, Billy Talent en meer op Graspop Metal Meeting 2023

© CPU – Nathan Dobbelaere

Kerst komt vroeg dit jaar voor iedereen die Graspop Metal Meeting een warm hart toedraagt. Vandaag pakt de organisatie immers uit met een stevige drop met maar liefst 103 namen die komend jaar van 15 tot en met 18 juni het mooie weer komen maken in Dessel. Tussen de bevestiging zitten er uiteraard een heleboel kleppers tussen zoals Disturbed, Hollywood Vampires, Architects, Behemoth, Rancid, Papa Roach, Billy Talent en Epica. Ook van de partij dit jaar zijn onder meer Cradle Of Filth, Enter Shikari, Fever 333, Eluveitie, I Prevail, In Flames, Meshuggah, Kreator, Lorna Shore, Motionless in White, Skindred, The Chats en Pantera. De volledige lijst vind je onderaan het artikel. Eerder waren ook al Slipknot, Mötley Crue en Ghost bekend gemaakt als headliner.

Meer informatie vind je op de website van het festival. De ticketverkoop start zaterdag om 10u. Voor een combiticket betaal je 299 euro, terwijl de dagkaarten van 119 euro worden verkocht.

Een overzicht per dag op alfabetische volgorde:

Donderdag 15 juni: 1914 – Agnostic Front – Arch Enemy – As I Lay Dying – At The Gates – Beast in Black – Butcher Babies – Carpenter Brut – Cradle Of Filth – End – Epica – Escape The Gate – Evergrey – Ghost – Marduk – Molybaron – Motionless In White – Orbit Culture – Papa Roach – Septicflesh – Sick Of It All – Spiritbox – Stray From The Path – The Raven Age – The Winery Dogs – Unearth

Vrijdag 16 juni: Amon Amarth – Any Given Day – Asking Alexandria – Behemoth – Black Mirrors – Clutch – Crowbar – Delain – Disturbed – Fever 333 – Finntroll – Gojira – Hatebreed – Heidevolk – Hollywood Undead – Landmvrks – Loathe – Meshuggah – Orange Goblin – Seether – The Amity Affliction – The Answer – Thundermother – Watain

Zaterdag 17 juni: Antimatter – Architects – Cane Hill – Cyclone – Danko Jones – Dark Angel – Draconian – Exodus – Fields of the Nephilim – Halestorm – I Prevail – In Flames – Korpiklaani – Legion Of The Damned – Less Than Jake – Life of Agony – Oceans – Pantera – Parkway Drive – Rancid – Russkaja – Skindred – Sleep Token – Slipknot – Soen – Sólstafir – Testament – The Chats – The Ghost Inside – The Menzingers – Vicious Rumours

Zondag 18 juni: Anti-Flag – Avatar – Billy Talent – Bloodywood – Deathstars – Def Leppard – Dieth – Dirkschneider – Eluveitie – Enter Shikari – Greg Puciato – Hippotraktor – Hollywood Vampires – Insomnium – Katatonia – Kissin’ Dynamite – Kreator – Lionheart – Lorna Shore – Monster Magnet – Motley Crue – Novelists – Polaris – Stand Atlantic – The Halo Effect – The Luka State – Three Days Grace – Voivod

1683 posts

About author
Schrijft wel eens iets...
Articles
Related posts
FestivalnieuwsMuzieknieuwtjes

Ghost op Graspop Metal Meeting 2023

In Dessel gaan ze het verlengde weekend in met een gloednieuwe naam voor Graspop Metal Meeting. Het festival breidde recent officieel uit…
FestivalnieuwsMuzieknieuwtjes

Parkway Drive op Graspop Metal Meeting 2023!

Mondjesmaat kondigt Graspop de headliners voor komende editie aan en vandaag onthult de organisatie met de Australische band Parkway Drive meteen een…
FestivalnieuwsMuzieknieuwtjes

Slipknot op Graspop Metal Meeting 2023!

Afgelopen zomer nog het witte konijn uit de hoge hoed van Pukkelpop, maar volgend jaar in een ietwat natuurlijkere habitat: Slipknot speelt…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.