Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Tancred – “Jars”

Na haar carrière als gitariste bij Now, Now, besloot Jess Abbott om een nieuw pad te bewandelen met haar soloproject Tancred. Haar eerste album Capes verscheen in 2011 en ondertussen heeft ze er al vier op de teller staan. Vorige maand verscheen “Mirepoix”, het eerste deel van een dubbelsingle, waarvoor ze samenwerkte met Jenny Owen Youngs. Bij een dubbelsingle hoort natuurlijk ook een tweede deel en dat brengt Abbott in de vorm van “Jars”.

Hoewel Abbott het nummer nu pas uitbrengt, schreef ze het al in 2019. Ze had een nieuwe gitaar en begon aan de single te werken op een zomerse dag. Dat warme gevoel krijgen we dan ook te horen tijdens het merendeel van “Jars”. Haar gitaar begeleidt haar stem en krijgt af en toe ondersteuning van andere instrumenten die opbouwen naar meer. In “Jars” bezingt de Amerikaanse de transitie van eenzaamheid naar het zijn bij iemand die jouw leven verandert op een positieve manier. Een breekbaar liedje dat zo mooi overkomt dankzij Abbotts serene stem, we kunnen dit zeker gebruiken op deze koudere dagen.

Facebook / Instagram / Website

Beluister de singles van de week op onze Spotify.

Related posts
Filmpje van de week

Filmpje van de week 12 - 18 september 2016

Het Filmpje van de week bestaat deze week voornamelijk uit gekende artiesten. Dat komt omdat de rest niet genoeg zijn best deed…
Filmpje van de week

Filmpje van de week 11 - 17 april

Een week vol rumoer waarin de hoofdrol vandaag was weggelegd voor Axl Rose, Coachella zijn deuren voor een eerste keer opende en…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.