Nieuwe singles

Nieuwe single Willie J Healey – “Sure Feels Good”

sure feels good willie

Heb je je ooit afgevraagd hoeveel druiven de gemiddelde Brit in zijn mond kan vangen? Wel, in de muziekvideo voor de nieuwe single “Sure Feels Good” van Willie J Healey wordt dat getest. Naast die video heeft de singer-songwriter dus ook een nieuw liedje uit, regelrecht vanuit zijn opkomend album Bunny. Dat is na “Tiger Woods” en “Dreams” al welgeteld de derde single uit de langspeler. Het album verschijnt volgend voorjaar in de rekken. Nog even verlangen dus, maar de drie liedjes beloven ons al veel goeds.

Voor het album haalde Healey voor het eerst inspiratie uit zijn muzikale liefdes, namelijk de funk, r&b en soul. Dat hoor je op alle drie de singles, en dus ook op “Sure Feels Good.” Als Marvel nog eens een Guardians of the Galaxy-film wil maken, nomineren we dan ook graag deze single als openingstrack. De jonge Oxfordenaar zegt vanaf nu enkel nog muziek te willen spelen die vrolijk maakt en nog vrolijker klinkt. Dan slaat hij hier de bal zeker niet mis, want luisteren naar dit nummertje sure feels good. Het is honingzoet, dobbert zonnig door en sluit perfect aan bij het vreugdige gevoel dat hij ons belooft. Met die beloftes kijken we nog een tikkeltje meer uit naar de warmte komende lente.

FacebookInstagramWebsite

87 posts

About author
Streep™
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single High Fade - “The Jam”

Oh, wat zijn we fan van High Fade. Harry Valentino (gitaar/zang), Oliver Sentance (bas) en Calvin Davidson (drums/zang) hebben elk een kop…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single WILSN - "I Got You"

WILSN verscheen al een tijdje geleden op onze berenradar en scoorde goede punten door haar gezellige muziek. Haar nummers bevatten steeds een…
AlbumsRecensies

RiTchie - Triple Digits [112] (★★★½): Zelfzorg buiten de lijntjes

Het is een tijdlang onduidelijk geweest hoe de weg van Nathaniel Ritchie verder zou lopen. Na het overlijden van bandgenoot Stepa J….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.