Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single mazie – “girls just wanna have sex”

De Amerikaanse mazie, oftewel Grace Christian, maakte van de pandemie gebruik om muziek te maken. Een beetje vreemd zou je denken, aangezien het destijds onmogelijk was om dat te promoten via shows, maar daar hoefde ze niet op te rekenen. Haar debuut “no friends” ging viraal dankzij het hoge popgehalte en de herkenbaarheid van de tekst. Haar muziek promoot ze meestal via TikTok, iets wat tegenwoordig bijna de gewoonte blijkt te zijn. De zangeres staat bekend vanwege haar dromerige en soms ook vreemde popsound, al pakt ze het in haar nieuwe single toch een beetje anders aan.

“girls just wanna have sex” opent met de geluidjes van een retro videospelletje, waardoor we ons bijna afvragen waar Mario is. mazie laat zich iets sterker horen dan op voorgaande uitgaves. Een gitaar neemt de leiding terwijl de Amerikaanse zingt over haar fantasieën die niks aan de verbeelding overlaten. Ook hier is het popgehalte weer hoog, al zorgt mazie ervoor dat het net niet cliché klinkt. Een enorme dosis girlpower ondersteunt haar tekst en dat dromerige meisje van voorheen blijkt verdwenen te zijn. mazie gaat in “girls just wanna have sex” buiten haar comfortzone en wij zijn daar grote voorstanders van.

Facebook / Instagram / Website / TikTok

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

Related posts
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Première: Nieuwe single Jack and the Weatherman – “Incredible”

Om zijn tienjarig bestaan te vieren, gaat Jack and the Weatherman op Europese tournee en die wordt afgetrapt met de single “Incredible”….
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single kenzie - "paper"

Na hun passage in Dance Moms zijn de zusjes Ziegler elk hun eigen weg opgegaan. Maddie Ziegler (bekend van videoclips van Sia)…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Ava Max - "Dancing's Done"

Voor 2018 was Ava Max redelijk onbekend, totdat ze dus dat jaar doorbrak met het hitje “Sweet But Psycho”. Ondertussen is Amanda…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.