Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Xondra – “Inner Child”

De New Yorkse Alexondra O’Connell heeft roots in Cuba, Puerto Rico en Ierland, maar groeide op in Long Island. Al op jonge leeftijd creëerde ze een fascinatie voor muziek, zat ze uren aan de radio om de beste teksten op te schrijven. Jaren later schreef ze voor het eerst zelf liedjes en besloot ze op haar achttiende op de SUNY Purchase’s Music Conservatory te studeren. Sinds haar debuutsingle in 2018 is ze gegroeid als artiest en gooit ze op haar aankomende ep Tedious & Brief alles in de strijd om haar verhalen aan een grotere groep mensen te vertellen.

“Inner Child” gaat over met iemand in dezelfde situatie zitten, maar er uiteindelijk met andere perspectieven uitkomen. Aanvankelijk start het nummer nog met een rustige opbouw, waarna het steeds meer openbreekt en instrumenten het geheel vervoegen. De strofes zorgen voor de intimiteit doordat ze veel rustiger overkomen, maar het zijn de refreinen die ons helemaal meetrekken door hun indierockenergie. De ruwheid van het nummer maakt “Inner Child” nog een tikkeltje pakkender, want het zorgt ervoor dat alle emoties van de song hun weg vinden naar de luisteraar.

Facebook / Instagram

Ontdek nog meer nieuwe muziek op onze Spotify

1711 posts

About author
aka fantom
Articles

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.