Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single TVAM – “High Art Lite”

Het zijn spannende tijden voor producer TVAM. Aanstaande vrijdag wordt zijn nieuwe langspeelplaat High Art Lite gedropt, de opvolger van debuutplaat Psychic Data uit 2018, ondertussen al vier jaar geleden. De Londenaar liet de wereld al kennismaken met enkele singles vanop de nieuwe plaat zoals “Double Lucifer” en “Semantics”, vandaag krijgen we de laatste single voorgeschoteld die de naam van de plaat ook draagt: “High Art Lite”.

Met “High Art Lite” neemt TVAM, ook wel bekend als Joe Oxley, ons mee op reis met als bestemming een psychedelisch ruimteparadijs vol futuristische geluiden. De repetitieve beat doet denken aan eerder werk van onder andere Moderat of Ross From Friends, terwijl een subtiele bas op de achtergrond er een samenhangend geheel van maakt. Daarbovenop laat de producer een vette gitaarriff los om het nummer extra kracht te geven. Als kers op de taart gooit TVAM nog wat synths in de strijd die het nummer helemaal afmaken.

Al dit gezegd zijnde, we kijken alvast uit naar vrijdag om de tweede langspeler van TVAM in zijn geheel te mogen beluisteren. Wie de producer live aan het werk wil zien, moet daarvoor naar het Verenigd Koninkrijk uitwijken waar Oxley enkele concerten heeft gepland tot het einde van het jaar. Een citytrip naar Londen rond 1 december zou een mogelijkheid kunnen zijn, we geven het maar mee!

Facebook / Instagram / YouTube

Ontdek nog meer nieuwe muziek op onze Spotify

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.