Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Kids With Buns – “bathroom floor”

© CPU – Joost Van Hoey

Kids With Buns heeft in november drie clubshows in Vlaanderen gepland om nogmaals het beste van zichzelf te geven. Tot op heden schotelden de dames ons ingetogen en rustige nummers voor, maar met hun nieuwe worp doorbreken ze dat patroon. Om ook wat beweging en animo tijdens de clubshows los te krijgen, tappen ze op “bathroom floor” uit een ander vaatje.

De herkenbare zang van Marie is gebleven, maar daarnaast is het een catchy, uptempo en vrolijke melodie die “bathroom floor” kenmerkt. Gedurende drie en halve minuut zitten we te wiegen op het tempo dat de drums in het nummer leggen. Muzikaal kunnen we dus wel van een ommezwaai spreken, maar zeker een die we ontzettend kunnen smaken. Naast de vrolijke melodie slaagt Kids With Buns er toch nog steeds in om de aandacht ook naar de tekst te zuigen, die weliswaar minder vrolijk is. “bathroom floor” behandelt een onderwerp dat we allemaal wel in onze vriendenkring herkennen. Iemand moet de laatste zijn in alles, dus terwijl deze persoon aan de zijlijn of in dit geval vanop de badkamervloer toekijkt hoe iedereen vooruit gaat in het leven en alles voor elkaar lijkt te krijgen, bekruipt de tristesse de persoon die ter plaatse blijft trappelen. De andere kant van Kids With Buns kan zeker bekoren en prikkelt alvast om uit te kijken hoe het vanaf hier verder zal gaan.

Genieten van hun muziek kan op 3 november in de Vooruit te Gent, 17 november in de Trix te Antwerpen of op 21 november in Het Depot te Leuven.

Facebook / Instagram / Website

Ontdek nog meer nieuwe muziek op onze Spotify.
Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Kids With Buns - "Daughter"

Dat Kids With Buns de hoge verwachtingen stilaan aan het inlossen is, moge duidelijk zijn. Het duo speelde de afgelopen weken een…
InstagramLiveRecensies

PLAY Festival (Dag 1): Sylvie en haar Kreusch

De organisatie had het zelf ongetwijfeld liever anders gezien, maar het ziet er vooralsnog naar uit dat PLAY Festival een soort afscheidsfeestje…
InstagramLiveRecensies

Crammerock 2022 (Festivaldag 1): Festivalzomer in schoonheid afsluiten

Terwijl de festivalzomer stilletjes aan op zijn einde loopt, is er naar jaarlijkse traditie nog Crammerock. Het festival is ieder jaar wel…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.