Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Kids With Buns – “bathroom floor”

© CPU – Joost Van Hoey

Kids With Buns heeft in november drie clubshows in Vlaanderen gepland om nogmaals het beste van zichzelf te geven. Tot op heden schotelden de dames ons ingetogen en rustige nummers voor, maar met hun nieuwe worp doorbreken ze dat patroon. Om ook wat beweging en animo tijdens de clubshows los te krijgen, tappen ze op “bathroom floor” uit een ander vaatje.

De herkenbare zang van Marie is gebleven, maar daarnaast is het een catchy, uptempo en vrolijke melodie die “bathroom floor” kenmerkt. Gedurende drie en halve minuut zitten we te wiegen op het tempo dat de drums in het nummer leggen. Muzikaal kunnen we dus wel van een ommezwaai spreken, maar zeker een die we ontzettend kunnen smaken. Naast de vrolijke melodie slaagt Kids With Buns er toch nog steeds in om de aandacht ook naar de tekst te zuigen, die weliswaar minder vrolijk is. “bathroom floor” behandelt een onderwerp dat we allemaal wel in onze vriendenkring herkennen. Iemand moet de laatste zijn in alles, dus terwijl deze persoon aan de zijlijn of in dit geval vanop de badkamervloer toekijkt hoe iedereen vooruit gaat in het leven en alles voor elkaar lijkt te krijgen, bekruipt de tristesse de persoon die ter plaatse blijft trappelen. De andere kant van Kids With Buns kan zeker bekoren en prikkelt alvast om uit te kijken hoe het vanaf hier verder zal gaan.

Genieten van hun muziek kan op 3 november in de Vooruit te Gent, 17 november in de Trix te Antwerpen of op 21 november in Het Depot te Leuven.

Facebook / Instagram / Website

Ontdek nog meer nieuwe muziek op onze Spotify.
Related posts
InstagramLiveRecensies

Cactusfestival (Festivaldag 1): Belpop in het park

Traditioneel vindt een week na Rock Werchter het Cactusfestival in Brugge plaats. Al meer dan dertig jaar doet het wondermooie Minnewaterpark dienst…
FestivalnieuwsMuzieknieuwtjes

Cactusfestival vervolledigt de line-up!

Cactusfestival zorgt elk jaar voor een van de hoogtepunten van het jaar in Brugge en omstreken. De mooie omgeving en gezellige festivalomgeving…
2023FeaturesInstagramUitgelicht

Het elftal van 2023 volgens verschillende Belgische artiesten

We hebben jullie de afgelopen weken overrompeld met onze lijstjes. Hoog tijd dus om eens wat andere mensen aan het woord te…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.