Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Paige Bea – “4×4”

© Ben Cole

Het verhaal van Paige Bea is spannend. Nadat ze als operazangeres afgeschrikt werd door de conservatieve operawereld, besloot ze Russisch te studeren en werd ze journaliste in Moskou, Kiev, Hong Kong en Reykjavik. Inmiddels woont ze weer in Londen en heeft ze zich helemaal toegewijd aan het maken van muziek. Ze laat zich inspireren door Caroline Polachek, James Blake en Tirzah, waardoor ze een eigenzinnige avant-garde alt-popsound in elkaar wist te steken. Als het verhaal van Paige Bea je niet boeit, zal het haar muziek wel zijn.

We worden op het donkere “4×4” meteen meegesleurd door zware bassen en intrigerende synths, die zichzelf steeds meer nestelen in je gedachten en je drieënhalve minuut niet meer loslaten. Het nummer bundelt de euforische gevoelens die je in de beginfase van een relatie voelt, maar doet dit niet door voor vrolijke melodietjes te kiezen. Er zit namelijk meer diepgang in met dank aan de industriële geluiden en haar vervormde stem. “4×4” is een bijzonder memorabel nummer, waarmee ze onze interesse weer helemaal beet heeft.

Op 25 november brengt Paige Bea haar nieuwe ep Goodbye, Then uit.

Facebook / Instagram / Twitter

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

1858 posts

About author
aka fantom
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Paige Bea - "Autopilot"

Paige Bea trok de wereld al rond als journaliste en vertoefde in wereldsteden als Moskou, Kiev, Hong Kong en Reykjavik. Haar liefde…
Nieuwe singles

De vijf van "Den Beir" - 152

De winter komt er aan en dat wil zeggen dat de dagen korter worden en de temperatuur lager. Gelukkig is er nog…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.