Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single FEET – “Can’t Get In”

© Jack Parker

Al sinds we enkele jaren geleden kennismaakten met FEET, hadden we het gevoel dat de band een mooie toekomst tegemoet ging. De heropleving van de postpunk leek dan ook op het ideale moment te komen, maar een echt grote doorbraak leverde dat het vijftal gek genoeg nooit op. Het is namelijk niet zo dat de muziek van de jongens uit Coventry slecht is, met vorig jaar nog de ep Walking Machine als een prima bewijsstuk. Hoe dan ook is het dan belangrijk om niet bij de pakken te blijven zitten, en zo lijkt er alweer een volgend project aan te komen. Details zijn er nog niet, maar met “Can’t Get In” krijgen we wel al een eerste glimp te horen.

Met zijn nieuwste creatie pakt FEET de draad in elk geval gewoon weer op waar het die vorig jaar liet liggen. Een rammelend gitaartje wordt ondersteund door nonchalante percussie, waarna ook frontman George Haverson in zijn gekende stijl zich bij het geheel vervoegt. Het is dus een redelijk chille sfeer die doorheen “Can’t Get In” hangt, maar toch zet het nummer aan tot bewegen. Zo eentje waarbij niets moet en alles mag dus, wat misschien ook meteen de beste manier is om het vijftal te omschrijven. FEET heeft met “Can’t Get In” dus gewoon een plezante single gemaakt, die de livereputatie van de band ongetwijfeld nog wat meer ten goede zal komen.

Facebook / Instagram

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

2117 posts

About author
't is oke.
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single FEET - "Sit Down"

FEET is bij veel mensen gekend voor ruige punknummers, en debuutalbum What’s Inside Is More Than Just Ham is daar het bewijs van….
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single FEET - "Why Would I Lie?"

Met What’s Inside Is More Than Just Ham heeft het Britse FEET niet alleen een van de meest opvallende albumtitels van de afgelopen jaren,…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single FEET - "Changing My Mind Again"

Postpunkbandjes uit het Verenigd Koninkrijk; ze schieten de laatste jaren als paddenstoelen uit de grond. Natuurlijk kan dan niet elk collectief rekenen…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.