Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Mazey Haze – “The Weight of the Weekend”

© Renee Meijer

Vorig jaar bewees Nadine Appeldoorn alias Mazey Haze al dat er heel wat potentieel in haar muziek zit. Ze bracht toen namelijk haar eerste singles uit, die de voorbode waren op haar debuut-ep Always Dancing. De Nederlandse bracht daarop voornamelijk indiepop met een dromerig randje eromheen. Met haar nieuwste single gaat ze door op dat elan en brengt ze wederom vederlichte pop, die toch niet gaat vervelen.

“The Weight of the Weekend” opent met leuke riedeltjes en die slagen er meteen in om een gelukkige sfeer op te wekken. Met vlagen doet haar stem een beetje denken aan die van Sylvie Kreusch, wat natuurlijk best een groot compliment is. De vrolijke, dromerige instrumentatie zet zich gedurende het nummer voortdurend verder. Samen met de lichte stem van Mazey Haze zorgt dat ervoor dat het nummer zo aan ons voorbij vliegt. “The Weight of the Weekend” is dan ook wederom een sterke single die erg lekker weg luistert.

Op 5 oktober staat Mazey Haze in het Koninklijk Circus, waar ze het voorprogramma verzorgt van Paolo Nutini. De rest van haar tourschema vind je hier.

Facebook / Instagram / Website

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify!

431 posts

About author
Ik moet dagelijks 'ok boomer' aanhoren
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Debuutsingle LOïS - "Als een prinses"

Anno 2024 is het gebruik van een voornaam genoeg om te weten over wie het gaat; denk maar aan Froukje, S10 of…
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Sharktank - "Boogieman"

Het begon allemaal vier jaar geleden toen multi-instrumentalist en producer Marco Kleebauer en hiphopper Mile Lechner de groep Sharktank oprichtten. Niet veel…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Harrison Storm - "Tomorrow"

De Australische singer-songwriter Harrison Storm zit niet stil, en heeft alweer een nieuwe single uit. De indielovers zullen Harrison Storm al kennen…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.