Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Mazey Haze – “The Weight of the Weekend”

© Renee Meijer

Vorig jaar bewees Nadine Appeldoorn alias Mazey Haze al dat er heel wat potentieel in haar muziek zit. Ze bracht toen namelijk haar eerste singles uit, die de voorbode waren op haar debuut-ep Always Dancing. De Nederlandse bracht daarop voornamelijk indiepop met een dromerig randje eromheen. Met haar nieuwste single gaat ze door op dat elan en brengt ze wederom vederlichte pop, die toch niet gaat vervelen.

“The Weight of the Weekend” opent met leuke riedeltjes en die slagen er meteen in om een gelukkige sfeer op te wekken. Met vlagen doet haar stem een beetje denken aan die van Sylvie Kreusch, wat natuurlijk best een groot compliment is. De vrolijke, dromerige instrumentatie zet zich gedurende het nummer voortdurend verder. Samen met de lichte stem van Mazey Haze zorgt dat ervoor dat het nummer zo aan ons voorbij vliegt. “The Weight of the Weekend” is dan ook wederom een sterke single die erg lekker weg luistert.

Op 5 oktober staat Mazey Haze in het Koninklijk Circus, waar ze het voorprogramma verzorgt van Paolo Nutini. De rest van haar tourschema vind je hier.

Facebook / Instagram / Website

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify!

158 posts

About author
Ik moet dagelijks 'ok boomer' aanhoren
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Debuutsingle Kaeto - "Good Morning"

Er komt de laatste tijd behoorlijk wat muzikaal talent uit Schotland. Denk bijvoorbeeld maar aan Joesef en aan TikTok-sensatie Katie Gregson MacLeod….
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Mazey Haze - "I Feel Like a Child"

Een week of zes geleden kregen mensen die naar het optreden van Paolo Nutini gingen in het Koninklijk Circus een leuke verrassing…
InstagramLiveRecensies

Bastille @ Vorst Nationaal: Popshow volgens het boekje

Bijna tien jaar na hun doorbraak met megahit “Pompeii”, vier albums en vele festivals later, lijkt de ster van Dan Smith en…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.