Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Muylike – “Here We Go Again”

Niet alleen hier in België schiet het muzikale talent als paddenstoelen uit de grond, maar ook bij onze Noorderburen is dit het geval. Een voorbeeld van zo’n nieuwe Nederlandse belofte die we zeker in de gaten moeten houden is Muylike. Dit is een muzikaal project van de Utrechtse songwriter/producer Stijn Post. Met catchy, opgewekte indiepopnummers die moeiteloos een lach op ons gezicht weten te toveren, speelde Muylike zichzelf al in de kijker bij een van de grootste Nederlandse muziekplatforms, 3voor12, en werd hij deze zomer gedoopt tot een van de 3voor12 Popronde-talenten. Tijd dus om ook in België wat meer aandacht te verkrijgen, en met “Here We Go Again” doet hij hier alvast een poging tot.

We hoeven niet meer per se naar het zuidelijk halfrond af te reizen om de zon op te zoeken tijdens deze druilerige dagen, we kunnen ook gewoon “Here We Go Again” opzetten. Hoewel het nummer tekstueel gaat over een gecompliceerde relatie waarin vervelende patronen zich continu herhalen, is deze nieuwe van Muylike op muzikaal vlak wel een stuk vrolijker. Het energieke deuntje gecombineerd met de melodieuze gitaren en synths blijven eenvoudig in ons hoofd hangen en dragen bij aan het creëren van een zorgeloze, zomerse vibe. Voor ons is het vrij moeilijk om volledig stil te blijven zitten op “Here We Go Again” en wij durven wel te stellen dat de toekomst voor de Utrechtenaar er behoorlijk zonnig uitziet.

“Here We Go Again” staat op het aanstaande tweede album van Muylike genaamd The Wait Is Over. Wanneer deze verschijnt is echter nog onbekend.

Facebook / Instagram

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

 

149 posts

About author
ik droom, denk en vind veel
Articles

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.