Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Ari Abdul – “Sinners” (feat. Thomas LaRosa)

De twintigjarige Ari Abdul nam in het begin van het jaar een vliegende start met haar debuutsingle “BABYDOLL”, waarmee ze in totaal al meer dan tachtig miljoen streams en vierhonderd miljoen views op TikTok haalde. De zangeres werkt sindsdien aan haar eerste ep, die er weldra zou aankomen en al met singles “Taste” en “Stay” andere smaakvolle voorproevers uitbracht. In oktober trekt ze op haar eerste tour door Amerika waar ze het voorprogramma van Mimi Webb mag verzorgen en lijkt haar doorbraak steeds dichter bij te komen. We spitsen onze oren alvast voor de nieuwe single.

Voor haar vierde single “Sinners” werkt Ari Abdul samen met haar goede vriend en producer Thomas LaRosa. Het nummer heeft haar kenmerkende, mysterieuze sfeer die zich zowel in de melodieën als in haar teksten doortrekt. In “Sinners” heeft ze het over een liefde die op de klippen loopt, maar waarbij beide partijen nog blijven terugblikken op de gezamenlijke momenten. LaRosa biedt daarom een mooi tegengewicht in de single omdat hij voor een andere dynamiek zorgt en het andere perspectief van het verhaal voor zijn rekening neemt. “Sinners” is heerlijk slepend en donker, wat we eens een toffe afwisseling vinden tussen alle vrolijke pop.

Instagram / Twitter

1856 posts

About author
aka fantom
Articles
Related posts
FeaturesInterviewsUitgelicht

Interview Mimi Webb: 'Ik wil dat iedereen alle negativiteit vergeet als ik op het podium sta'

Amelia Webb – Mimi voor de vrienden – stond op een tijdspanne van veertien maanden vier keer op een Belgisch podium. Een…
InstagramLiveRecensies

Rock Werchter 2023 (Festivaldag 3): Geen huis zonder kruis

De derde dag van Rock Werchter was er eentje met zowel regen als zonneschijn en zowel goeie als iets minder goeie optredens….
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Ari Abdul - "You"

Opeens doorbreken aan het begin van een muzikale carrière, het is een fenomeen dat bij weinigen gebeurt en Ari Abdul is daar…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.