Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Vivi Rincon – “can’t breathe”

De Amerikaanse Vivi Rincon is een nieuwe naam in het muzieklandschap. Ze debuteerde slechts twee maanden geleden met het nummer “if we lived on the moon”, een liefdevol nummer met een gepast diepe tekst. De 21-jarige zangeres is voornamelijk populair op TikTok, waar ze naast haar nieuwe uitgaven ook persoonlijke ervaringen in de muziekwereld deelt. “can’t breathe” vormt de tweede single van haar opbouwende discografie en wij zijn alvast fan.

Openen doet Vivi Rincon met een zacht deuntje. Ze zingt over de angst dat haar partner haar gaat verlaten en deze wil blijven vasthouden zodat het onmogelijk is om te ‘ontsnappen’. De single bouwt langzaam op, maar vanaf het tweede refrein lijkt ze ook iets wanhopiger te zingen. Door een iets stevigere gitaar en drums die naderhand worden toegevoegd, lijkt de zachtheid van aan het begin verdwenen te zijn. Rincon weet haar emoties goed te benadrukken met haar stem, wat aantoont dat we deze nieuweling stevig in de gaten mogen houden.

Facebook / Instagram / TikTok

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

Related posts
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Vivi Rincon - "overflow"

Voor Vivi Rincon was 2022 een belangrijk jaar. Ze debuteerde namelijk in juni met “if we lived on the moon” en bracht…
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Vivi Rincon - "angela"

Als je de naam Vivi Rincon al eens zag passeren, dan was dat waarschijnlijk op TikTok. De Amerikaanse zangeres heeft, net zoals…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.