Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single The Grogans – “No Thanks (I’m Going Surfing)”

The Grogans is zo’n band met een goede oldskool feeling. Het trio uit Melbourne brak door met het ep Grogan Grove in 2018 toen ze elk slechts 19 jaar waren. Ondertussen staat de teller al op vier albums en ziet het ernaar uit dat de drie vrienden nog lang niet uitgespeeld zijn. Ze bleven doorheen de jaren trouw aan hun herkenbare, nostalgische sound, maar durven ook al eens te experimenteren, zoals in hun recente single “Inside My Mind”. Samen met de release van “No Thanks (I’m Going Surfing)” kondigden ze aan dat het nieuwe album Which Way Is Out in oktober zal verschijnen.

De rustige gitaren met zweverig gezang zetten meteen de toon: deze single is er eentje voor een chille zomerse dag. De drums pikken niet veel later ook in en zorgen mee voor een catchy beat onder de laidback stemmen (en gefluit) van de drie vrienden. Het nummer is net als de tekst gewoon simpel maar leuk, zeker met de geinige videoclip. “No Thanks (I’m Going Surfing)” is daarmee uitermate geschikt om te blasten in de auto tijdens een roadtrip, en al helemaal eentje naar de zee.

Op vrijdag 28 oktober verschijnt het nieuwe album van The Grogans, Which Way Is Out.

Facebook / Instagram / Twitter

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

Related posts
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single The Grogans - "Be Your Man"

Als we de kernwoorden ‘punk’ en ‘Australië’ zien passeren, dan weten we zo goed als zeker dat het allemaal de moeite wordt….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.