Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single 44phantom – “don’t sleep, repeat” (feat. Machine Gun Kelly)

Voor velen is 44phantom een onbekende naam. We moeten eerlijk zijn, bij ons doet die naam ook niet onmiddellijk een belletje rinkelen. Zijn muziek zou je kunnen categoriseren in die van Iann Dior en blackbear. De mix van hiphop en pop punk is zeer hard aanwezig. 44phantom verschijnt ook meerdere keren op de affiche van Machine Gun Kelly’s tour door Amerika en Europa. Het is ook met die Machine Gun Kelly dat de artiest net een nieuw nummer heeft uitgebracht, “don’t sleep, repeat”.

“don’t sleep, repeat” zweeft wat tussen popmuziek en pop punk. Geen hevige gitaren en drums, maar toch heel wat energie die 44phantom en Machine Gun Kelly weten te brengen. Het contrast tussen de twee artiesten zorgt ook voor een mooie afwisseling. 44phantom is meer de zweverige zangstem terwijl MGK meer de rauwe kant opgaat, zoals we gewoon zijn van hem. De mix is wel zeer aangenaam, 44phantom toont dat hij zeer goed kan zingen en onder de vleugels van Machine Gun Kelly gaat hij nog veel kunnen groeien!

InstagramFacebookTwitter

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

153 posts

About author
Ik maak muziekjes, ik schrijf over muziekjes, ik ben verliefd op muziekjes.
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single mgk & Trippie Redd - "lost boys"

Samen melig doen; Trippie Redd en mgk kunnen dat. Een gezamenlijk project tussen de twee Amerikanen hing al een tijdje in de…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single mgk - "don't let me go"

Een nieuw tijdperk breekt aan voor Colson Barker, beter bekend als Machine Gun Kelly. Zeg niet langer Machine Gun Kelly, het is…
2023FeaturesInstagram

De beste concertfoto’s van 2023 volgens onze fotografen

Zoals we eerder al aangaven bij de mooiste albumhoezen van 2023: het visuele is bij muziek minstens even belangrijk als de klank….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.