Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Debuutsingle Ben Narcis – “Appocalypse”

© Henry Redcliffe

Ben Narcis zijn geboorteland is Roemenië, maar al snel werd hij geadopteerd door Britse ouders waardoor hij eigenlijk zijn volledige jeugd in het Verenigd Koninkrijk spendeerde. De man adopteerde de invloeden van de stad Londen waarin hij uiteindelijk groot werd en zijn volledige volwassen leven reeds spendeerde, wat hij nu boetseert in de vorm van muziek. “Appocalypse” is het eerste liedje dat we van zijn soloproject te horen krijgen en van bij de eerste luisterbeurt hoor je heel wat potentieel.

Net geen drie minuten duurt het debuut, maar al snel zitten we helemaal in de groove. Het heerlijke gitaarlijntje in combinatie met de vuile vocals zorgen voor een uniek sfeertje. De kritiek die de mens geeft op de technologische afhankelijkheid lijkt op deze manier zelfs niet binnen te komen. Het enige wat we willen doen is onze benen aan het werk zetten om de moves in gang te zetten en helemaal mee te doen op de muziek. De parlando van Narcis lijkt na een tijd wel steeds feller binnen te komen, maar het melodietje houdt wel een hele song aan. De combinatie van de twee zorgt voor een unieke debuutsingle en hopelijk krijgen we na “Appocalypse” nog veel meer van dit soort muziek te horen.

FacebookInstagram / Twitter

Ontdek nog meer nieuwe muziek op onze Spotify.

3469 posts

About author
Ook bekend als "Den Beir", oprichter van de site, leidt alles in goeie banen en schrijft ook wel eens iets.
Articles

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.