Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Fred again.. & Swedish House Mafia – “Turn On The Lights again..” (feat. Future)

© CPU – Leni Sonck

Het is bij dj’s niet zo vaak het geval dat er een interessant concept schuilgaat in hun muziek, maar bij Fred again.. is dat anders. De Britse dj en producer komt muziek overal in zijn dagelijks leven tegen en probeert zijn albums dan ook veelal te zien als dagboeken. Hij brengt ze dan ook uit onder de noemer Actual Life, waarvan het derde deel eigenlijk vorige week had moeten verschijnen. Door productionele redenen werd de release helaas enkele weken naar achteren geschoven, maar dat maakt Fred dan weer goed met een splinternieuwe single. Voor “Turn On The Lights again..” riep hij zelfs de hulp in van twee grote namen: Swedish House Mafia en Future.

Voor zijn nieuwste creatie gebruikte Fred again.. een sample uit “Turn On The Lights” van Future, want een remix is dit geenszins. De Brit speelt het nummer namelijk al een tijdje in zijn livesets, maar moest wachten op de goedkeuring van de rapper voor het gebruik van zijn stem. Dat “Turn On The Lights again..” toen al voor een gigantische dansexplosie zorgde, zal bij het horen dan ook geen al te grote verrassing zijn. De opbouw naar een groots en feestelijk einde is dan ook datgene dat het nummer samenhoudt, waardoor we nu al met zekerheid kunnen zeggen dat de jongeman (en iedereen die bij zijn sets aanwezig is) een mooie festivalzomer tegemoet gaat.

Actual Life 3 zou nu op 12 augustus verschijnen. Op 19 augustus staat Fred again.. op een uitverkocht Lowlands. Twee dagen later, op 21 augustus, treedt hij op op Pukkelpop.

Facebook / Instagram

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

2115 posts

About author
't is oke.
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe singles Fred again.. - “ItsNotREEAALLLLLLLL” (feat. Duoteque & Orion Sun) & “BerwynGesaffNeighbours” (feat. BERWYN & Gesaffelstein)

Als het gaat over de populairste artiesten van het moment, is Fred again.. nog altijd een naam die als eerste over de…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Fred again.. - "stayinit" (feat. Lil Yachty & Overmono)

Je weet dat er iets staat te gebeuren wanneer de naam Fred again.. voorbijkomt. De Britse producer is al een tijdje alomtegenwoordig…
FestivalnieuwsMuzieknieuwtjes

Fred again.. en Stormzy eerste headliners van Pukkelpop 2024!

Bij Pukkelpop zijn ze eindelijk uit hun welverdiende winterslaap gekropen. Echt slapen zat er hoe dan ook niet in voor de organisatie,…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.