Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single aespa – “Illusion”

aespa houdt van verrassingen, want naast een onverwacht optreden op Coachella vorige maand, heeft de K-popgroep alweer een verrassing in petto. Op 8 juli verschijnt namelijk Girls, de tweede ep van aespa. De leadsingle daarvan was al te horen op Coachella maar wordt officieel uitgebracht op 24 juni. Vandaag kunnen we al luisteren naar “Illusion”, wat we dan weer een pre-release teaser noemen. Het lijkt de zomer van aespa te worden!

Dit heeft natuurlijk veel te maken met het nieuws van gisteren: aespa en haar label SM Entertainment hebben een deal gesloten met Warner Records. Zo wordt de vrouwengroep de eerste K-popact waar dit Amerikaanse label mee samenwerkt, maar als je kijkt naar het succes dat aespa in de VS scoort, zullen ze hier hun broek allicht niet aan scheuren.

Het is de eerste keer dit jaar dat aespa muziek uitbrengt, dus de vier vrouwen moeten indruk maken. Dit lukt hen met gemak, want we zijn intussen gewoon dat Karina, Winter, Giselle en Ningning behoorlijk stevig uit de hoek komen. Op “Illusion” is dat niet anders. Een vettige baslijn, een luid geslurp en de nu al legendarische lijn ‘You’re so yummy, yummy, yummy / In my tummy, tummy, tummy’ zetten meteen de sfeer voor een banger van jewelste. De vier vrouwen houden het tempo heel het nummer hoog en geven niet terug. Zo horen we aespa het liefst!

Facebook / Instagram / Twitter

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

273 posts

About author
Ik vond geluk in een roze donut.
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Dua Lipa - “Illusion”

Had je ons een paar jaar geleden verteld dat er een moment kwam waarop Dua Lipa als een van de grootste popsterren…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe singles SISTAR19 - "NO MORE (MA BOY)" & "SAUCY"

Hoewel SISTAR19 pas in 2017 uit elkaar ging, bracht het duo al in 2013 hun laatste muziek uit. Het Zuid-Koreaanse tweetal, bestaande…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single TAEMIN - "Draw"

In april dit jaar beëindigde Lee Taemin, beter gekend als gewoon TAEMIN, zijn legerdienst in Zuid-Korea. Lang hoefden we niet te wachten…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.