Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Lava La Rue – “Hi-Fidelity” (feat. Biig Piig)

Als er iets zeker is in het leven, dan is dat het feit dat alles eigenlijk leuker wordt wanneer je het doet met goede vrienden. Dit is een sentiment dat gedeeld wordt door Lava La Rue, een van de meest veelbelovende indiepopartiesten van het moment. In hun eentje timmert die al een tijdje met plezier aan de muzikale weg met hun eigen verfrissende draai aan de hedendaagse indiepop, maar voor hun nieuwste nummer besloot die samen te werken met één van Lava’s allerbeste vrienden. Dit is niemand minder dan Biig Piig, die een minstens net zo grote belofte is binnen datzelfde genre en al jarenlang een goede vriendin van Lava. Deze samenwerking heeft geresulteerd in een nummer dat we ongetwijfeld grijs zullen draaien deze zomer, “Hi-Fidelity”.

“Hi-Fidelity” is een ontzettend catchy indiepopnummer met soulvolle invloeden en een groovy beat waar we niet stil op kunnen blijven zitten. Het nummer gaat over het hebben van een geheime zomerliefde die allerlei nieuwe, onbekende gevoelens aanwakkert en waar je het liefste al je tijd mee wil doorbrengen. Zo rapt Lava bijvoorbeeld dat die oorspronkelijk alleen gekomen is om een film te kijken, maar wil blijven slapen om de volgende ochtend een ontbijtje klaar te zetten. Biig Piig voegt halverwege het nummer het dromerige aspect van zo’n nieuwe verliefdheid toe met haar zachte, zoete stem, die mooi contrasteert met die van Lava. Het geheel maakt dat “Hi-Fidelity” de ideale soundtrack is om bij weg te zwijmelen tijdens de zwoele zomeravonden die (hopelijk!) voor de deur staan!

“Hi-Fidelity” is de eerste single voor Lava’s aanstaande gelijknamige ep die op 29 juli verschijnt.

Lava La Rue: Facebook / Instagram / Twitter
Biig Piig: Facebook / Instagram / Twitter

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify!

258 posts

About author
nederlandser dan ik krijg je het niet
Articles
Related posts
2023FeaturesInstagram

De beste concertfoto’s van 2023 volgens onze fotografen

Zoals we eerder al aangaven bij de mooiste albumhoezen van 2023: het visuele is bij muziek minstens even belangrijk als de klank….
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Kojaque - “WOOF” (feat. Biig Piig)

Over ongeveer anderhalve maand ligt-ie in de schappen: het tweede album van Kojaque. PHANTOM OF THE AFTERS is de opvolger voor het…
InstagramLiveRecensies

Biig Piig @ Botanique (Rotonde): Wisselvallige start van het weekend

De Ierse Jessica Smyth, die we beter kennen als Biig Piig, bracht eerder dit jaar haar debuutalbum Bubblegum uit. Daarop hoorden we…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.