Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Fousheé – “i’m fine”

Wie nog nooit van Fousheé heeft gehoord heeft duidelijk nog nooit eindeloos op TikTok zitten scrollen (en misschien maar goed). Het is op die app dat haar nummer “deep end” een enorm succes verkreeg en in mum van tijd viraal ging. Het lied negeren kon gewoonweg niet, het was overal. Goed voor Fousheé, want het succes van de r&b zangeres ging het afgelopen jaar enkel stroomopwaarts. Afgelopen juni bracht ze haar debuutplaat time machine uit. Vandaag presenteert ze haar nieuwste track “i’m fine”, een voorbode van een gloednieuwe richting voor Fousheé.

Met enkel een akoestische gitaar, achtergrondzang en haar stem start ze het ontroerende “i’m fine”.  Aan lyrics te horen zoals ‘sticks and stones to curb my appetite’ toont ze meteen dat dit nummer geen lichte onderwerpen aanpakt maar gevuld zit met zware emoties. De sereniteit van het nummer wordt echter na tientallen seconden abrupt tot een einde gebracht wanneer er een oorverdovend geschreeuw onze oren vult. Een keuze die eigenlijk de boodschap van het nummer alleen maar versterkt. De korte schreeuwerige momenten doorheen de song uiten haar pijn en het conflict met haar toenemend succes. De samensmelting van een intieme performance met af en toe krachtige gitaarriffs maken er een goed nummer van dat we niet snel zullen vergeten.

Facebook / Instagram

Ontdek nog meer nieuwe muziek op onze Spotify.

113 posts

About author
meisje met grote dromen
Articles
Related posts
InstagramLiveRecensies

Pukkelpop 2023 (Festivaldag 3): Van mysterie naar hysterie

De derde dag van Pukkelpop begon nogal wisselvallig door de regen en dat liet iedereen plots een klein beetje panikeren. Gelukkig klaarde…
FeaturesInstagram

15 tips voor een geslaagd Pukkelpop!

De grassprietjes in Kiewit genieten momenteel van hun laatste rustmomenten voordat er over enkele dagen weer duizenden enthousiastelingen voor vier dagen Pukkelpop…
FestivalnieuwsMuzieknieuwtjes

Pukkelpop vult aan met XINK, Ethel Cain, sor, DIRK. en meer!

Na een korte pauze in het aankondigen van nieuwe namen, was de organisatie van Pukkelpop vorige week helemaal terug met gloednieuwe aanvullingen…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.