Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single DAGR – “Caravan” (feat. Portugal. The Man)

Het Amerikaanse duo Ceci G en Veronika Jane uit Texas, samen DAGR, brengt met “Caravan” een interessant nummer uit samen met Portugal.The Man. De single zal onderdeel uitmaken van Fade On Black, het tweede album van DAGR, dat deze zomer zal uitkomen en geproduceerd werd in Los Angeles. Het album komt er na de debuutplaat die vorig jaar verscheen, maar het lijkt erop dat het duo nu hogerop wil. De plaat heeft namelijk als einddoel om clubs te bereiken en mensen te doen dansen en dit is exact wat eerste single “Caravan” teweegbrengt. De single wordt vocaal begeleid door niemand minder dan Portugal. The Man onder strakke elektronische lagen.

Zwetende ‘rave beats’, gecombineerd met zachte drum & bass tonen, mengen zich met koorvormige gezangen wat een interessant geheel teweegbrengt. De zwoele tonen doen je verlangen naar meer en dromen van plakkerige dansvloeren. Voeg de dansbare kenmerken van Portugal. The Man hieraan toe en je krijgt dus een heerlijke, opzwepende eerste single die je niet meteen uit je hoofd krijgt. Fade On Black wordt dus een album om naar uit te kijken met namen zoals Portugal. The Man, Rebecca Black, LVL1, Lunice, Bayli en LYAM.

Instagram / Twitter

 

16 posts

About author
Music Maniac
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single The Garden - "Orange County Punk Rock Legend"

In 2011 richtten de Zuid-Californische tweelingbroers Wyatt en Fletcher Shears The Garden op. Ze omschrijven hun muziek als Vada Vada. Deze term,…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Malady - "Round The Bend"

Er bestaat een fenomeen ‘the 20-year rule’, wat inhoudt dat een trend twee decennia nodig heeft om uit te sterven en weer…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Portugal. The Man - "What, Me Worry?"

In 2017 kon je niet om de wereldhit “Feel It Still” van Portugal. The Man heen. Het nummer stond op het album…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.