Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Caleb Kunle – “All in Your Head”

In 2017 debuteerde Caleb Kunle met zijn allereerste ep Eden. Op die ep hoorden we meteen al dat de Nigeriaan een zeer verfijnde en unieke stem heeft. In 2020 illustreerde hij op zijn tweede ep Rose Hertz des te meer dat hij over een prachtige stem beschikt. Inmiddels lijkt Kunle op weg naar een derde ep of misschien zelfs een album; de Nigeriaanse zanger bracht vorig jaar zijn single “Could Be Good” uit en nu is hij daar opnieuw met een nieuw nummer.

“All in Your Head” opent met vrolijke violen en niet zo veel later krijgen we soulvolle trompetten; het is een meer dan geslaagde muzikale opening. Het is wachten op de zang van Kunle en wanneer die er vrij snel bijkomt, klinkt dat zoals we hadden verwacht: met heel wat soul en verzorgd zonder dat het saai wordt. Naast de violen en trompetten krijgen we ook nog wat piano te horen op de achtergrond en het collectief van de instrumenten blendt op fraaie wijze met elkaar. “All in Your Head” is zonder meer het meest soulgeoriënteerde nummer dat Kunle heeft uitgebracht en daar zijn we zeker niet rouwig om.

Facebook / Instagram

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

Related posts
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single JELISA - "Perspective"

JELISA is een echte duizendpoot. De Nederlandse was eerst actrice en danseres, maar nu combineert ze modellenwerk met een muzikale carrière. Als Amsterdamse…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single John Newman – “Holy Love”

Wie kent dé hit nog van 2012? “Feel the love” van Rudimental was een ongeziene schijf met John Newman als hoofdartiest. Daarnaast…
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Charlotte Dos Santos - "Hello Hello"

Na de al eerder uitgebrachte singles “Away From You” en “Patience” komt Charlotte Dos Santos met een nieuw nummer. Tegelijk met de…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.