Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single The Snuts – “End Of The Road” (feat. Rachel Chinouriri)

Een spontane samenwerking tussen een Schotse indierockband en een Engelse indiepopzangeres kan twee kanten opgaan. Het kan namelijk totaal geen match zijn, maar het zou ook verrassend goed kunnen uitpakken. Voor The Snuts en Rachel Chinouriri geldt gelukkig het laatste. De rockers uit Glasgow en de Londense artieste doken recent samen de studio in en dit bleek een ware muzikale match te zijn. Toen ze elkaar ontmoetten, ging het volgens Rachel namelijk eigenlijk helemaal vanzelf. Er rolde heel vlot een nummer uit, “End Of The Road”, en deze delen zij nu met de rest van de wereld.

“End Of The Road” zou als een muzikale remedie voor liefdesverdriet moeten functioneren. Het lied gaat over een moeizame romantische relatie, maar in plaats van afscheid nemen van elkaar, willen beide partijen het liefst bij elkaar blijven en het laten werken. Optimisme en hoop staan centraal in dit nummer, waarin we het aanstekelijke rockgeluid van The Snuts terughoren. De zuivere stem van Rachel past heel erg goed in het geheel en haar bijdrage is dan ook een ware toevoeging aan dit nummer. “End Of The Road” is een vrolijke kruising tussen Londen en Glasgow, tussen indiepop en -rock, en een ideaal nummer voor deze zomer!

The Snuts: Facebook / Instagram
Rachel Chinouriri: Facebook / Instagram / Twitter

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

258 posts

About author
nederlandser dan ik krijg je het niet
Articles
Related posts
FestivalnieuwsMuzieknieuwtjes

Rock Werchter maakt affiche compleet met 22 nieuwe namen!

Al bekomen van de dertien nieuwe namen die Pukkelpop vanochtend op je los liet? Goed, want er volgt nóg meer festivalnieuws! Dat…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single The Snuts - "Millionaires"

Vorig jaar trad The Snuts een nieuwe fase van hun carrière in. De Schotten besloten namelijk de samenwerking met platenlabel Parlophone, waarbij…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Rachel Chinouriri - "Never Need Me"

Een naam die al een tijdje bij ons op de radar staat, is die van de Londense Rachel Chinouriri. Haar eerste ep…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.