Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Trophie – “Angel Wings” (feat. EDWARD(我))

Haal je afstofdoekjes maar boven, want we hebben een nieuwe trofee voor in onze prijzenkast. De Australische hyperpopster Trophie mag dan nog wel aan het begin van haar carrière staan, maar aan haar ambities is er geen gebrek. Sinds haar debuut in 2019 evolueerde ze niet alleen als artiest, maar ook als persoon; wat zich ook in steeds sterkere nummers vertaald. De futuristische pop valt ook bij de pers steeds meer in de smaak, waardoor ze in haar thuisland al tot een potentiële, volgende ster gerekend wordt en er ontzettend hard wordt uitgekeken naar haar eerste volwaardige project.

“Angel Wings” is een samenwerking met de Japanse artiest EDWARD(我) en opent de deuren naar de pophemel met een betoverende productie. De gelaagdheid in de opbouw geeft je al snel het gevoel dat je iets spannends te horen zal krijgen en gelukkig schuilt er achter elk hoekje een fijne, nieuwe verrassing. De nadruk ligt – zoals in de meeste popnummers – op het refrein, wat we in dit geval echt appreciëren. Trophie mag zich opmaken voor een mooie carrière als ze zo blijft uitpakken als op dit zenuwslopende, intrigerende “Angel Wings”.

Instagram

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

1723 posts

About author
aka fantom
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Trophie - "Chemical"

De Australische Trophie is eigenlijk een klassiek getrainde zangeres en pianiste, maar veel hoor je daar niet van in haar futuristische hyperpop….
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Trophie - "Destroyer"

Ondanks dat rapmuziek de hyperpopplaylisten stilaan lijken over te nemen, zijn er nog steeds heel wat échte hyperpopartiesten die onder de radar…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.