Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single CLAMM – “Bit Much”

Dat er in Melbourne een bloeiende muziekscene is, hoeven we je niet meer te vertellen. Eentje die daar nu volop de vruchten van probeert te plukken, is CLAMM. De band bracht in 2020 debuutplaat Beseech Me uit, die vorig jaar wereldwijd opnieuw werd uitgebracht. Het zorgde er voor dat de interesse in het drietal steeg en dus moeten ze het ijzer smeden wanneer het heet is. Op 19 augustus verschijnt zo de tweede plaat van de band die de naam Care krijgt. Samen met die aankondiging krijgen we meteen de furieuze single “Bit Much”.

Net zoals de vrienden van Amyl and the Sniffers worden de songs van CLAMM urgenter bij iedere release. Door een knallende riff, schiet deze “Bit Much” zonder veel zever op gang. De pulserende drums en de strakke baslijn, geven het tempo een verschroeiende snelheid waarna de vocals nog wat meer agressie in het geheel brengen. Deze single is punk volgens het boekje met nog steeds ruimte voor aanstekelijkheid. Het refrein zet de meerstemmigheid van de band in de kijker en op die manier is “Bit Much” voorbij voor je het goed en wel beseft.

Deze zomer speelt CLAMM op Leffingeleuren.

Facebook / Instagram

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

3392 posts

About author
Ook bekend als "Den Beir", oprichter van de site, leidt alles in goeie banen en schrijft ook wel eens iets.
Articles
Related posts
FestivalnieuwsMuzieknieuwtjes

Protomartyr, Cola, Meridian Brothers en meer moois naar Leffingeleuren 2022!

Leffingeleuren keert in september eindelijk weer in oude vorm terug. Nadat het festival in en rond De Zwerver het afgelopen jaar nog…
InstagramNieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Première: Debuutsingle Noa Lauryn - "CARE"

We weten dat er in ons land heel wat jong talent rondloopt, maar ook bij onze Noorderburen hebben ze heel wat diamantjes….
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Debuutsingle CLAMM - "Dog"

CLAMM is een beginnend punk-rocktrio uit Melbourne. Ze zijn een jonge, energieke punkrevivalband die in hun teksten focussen op zware onderwerpen zoals…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.