Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Major Lazer & Lous and The Yakuza – “I Don’t Care About Nothing”

Nadat Lous and The Yakuza in de herfst van 2020 haar debuutalbum Gore met de wereld deelde en haar grote doorbraak dichtbij leek, trok de zangeres van het grijze Brussel naar het zonnige Los Angeles. Doordat de festivals in de daaropvolgende zomer helaas wederom niet doorgingen en ze ook in 2020 weinig tot geen shows kon geven, kon ze haar eerste project niet laten groeien zoals ze dat voor ogen had. De hype was nochtans groot, want niet alleen Madonna was grote fan. Ook een passage bij Jimmy Fallon en een showtje voor het legendarische NPR Tiny Desk zorgden ervoor dat ze in Amerika de aandacht trok. Volgende zomer wilt ze die schade weer inhalen en een nieuw tijdperk lijkt aangebroken doordat haar Instagramaccount volledig leeggemaakt werd.

In Los Angeles werkte Lous and The Yakuza aan heel veel nieuwe muziek en zo dook ze met de Amerikaanse hitmaker Major Lazer in de studio. “I Don’t Care About Nothing” is haar grote terugkeer en is het eerste dat we van haar tijd in L.A. te horen krijgen. De single verschijnt op de soundtrack van de videogame GRAN TURISMO 7 en brengt de wereld van de Belgische trots en Major Lazer perfect samen. We krijgen een zeer zomerse productie met een catchy refrein, waardoor we het gevoel krijgen dat ons favoriete seizoen weer dichtbij is. Hoewel “I Don’t Care About Nothing” doet vermoeden dat ze de overstap naar het Engels heeft gemaakt, blijft Lous de Franse taal trouw en heeft ze waarschijnlijk weer een echte hit te pakken.

Op 1 juni staat Lous and The Yakuza in de Botanique. Een maand later sluit ze de KluB C van het uitverkochte Rock Werchter af.

Facebook / Instagram

Volg ons op Spotify voor meer nieuwe muziek.

1786 posts

About author
aka fantom
Articles
Related posts
InstagramLiveRecensies

Lolo Zouaï @ Botanique (Orangerie): Bitterzoete avond

Tot enkele jaren geleden verkocht de Frans-Algerijnse Lolo Zouaï gewoon hamburgers in New York, maar ondertussen trekt ze de wereld rond om…
InstagramLiveRecensies

Lous and The Yakuza @ Ancienne Belgique (AB): Nergens beter dan thuis

Belgische artiesten die het op heel wat plekken in de wereld goed doen, ze zijn nog steeds een rariteit. Lous and The…
FestivalnieuwsMuzieknieuwtjes

MEUTE, Men I Trust, The Blaze en meer naar Dour 2023!

Binnen exact zes maanden gaan de poorten van de festivalweide van Dour open en om de verwachtingen nog wat te laten stijgen,…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.