Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Garrett Kato – “Drugstore Houses”

De singer-songwriter en producer Garrett Kato staat bekend om zijn rustgevende indiefolkmuziek. Ook op zijn nieuwe single “Drugstore Houses” komt dit muziekgenre tot zijn goed recht. Het nummer gaat over opgroeien in een dorp dat niets te bieden heeft behalve verveling en problemen. Garrett Kato groeide zelf op in Canada en verhuisde later naar Australië om zijn muziekcarrière achterna te gaan. Het nummer werd mede geschreven door de Australische singer-songwriter Riley Pearce, met wie Garrett Kato in 2019 tourde doorheen Europa. De twee werden goede vrienden en voor deze nieuwe single doken ze in hun nostalgisch verleden en vergeleken ze opgroeien in Canada versus West-Australië.

“Drugstore Houses” begint met een rustige gitaar die al gauw vergezeld wordt door de minstens even rustige stem van Garrett Kato zelf. Tijdens het refrein zorgt de melodieuze tweede stem voor die extra zachtaardigheid. Het nummer voelt in zijn geheel erg nostalgisch aan en ook de lyrics dragen daartoe bij: ‘Remember that time we stole the keys to the van’. De nieuwe single van Garrett Kato raakt exact de gevoelige snaar die het wilde raken en zorgt tijdens een donkere winteravond voor de perfecte gezellige sfeer.

Facebook / Instagram / Website

Ontdek nog meer nieuwe muziek op onze Spotify.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.