Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Nia Archives – “Luv Like”

Als er iemand in het Verenigd Koninkrijk momenteel de DIY-spirit uitstraalt, dan is het Nia Archives wel. De Britse werkte zich in 2021 op tot dé nieuwkomer in de herboren UK jungle-scene en ook ver daarbuiten laten haar nummers een steeds groter spoor achter. Schrijven, producen, videoclips maken, muziek uitbrengen op haar eigen label HIJINXX… Nia Archives doet het op haar eenentwintigjarige leeftijd allemaal zelf en dat loont. Nummers als “Forbidden Feelingz“, “Sober Feels” en “Headz Gone West” vonden haast onmiddellijk aansluiting bij het publiek en hun weg naar de clubs. Met haar eerste release in 2022 heeft Nia Archives er een nieuwe knaller van formaat bij.

Nia Archives brengt op “Luv Like” haar energieke en eclectische ‘future classic’-stijl helemaal tot leven. Een dromerige gitaarsample vormt deze keer het basiselement waar de Britse alleskunner haar eigenzinnige en authentieke garagesound rond bouwde. Harde drum-‘n-basskicks en -ritmes zorgen wederom voor schwung en een meeslepende dynamiek die je als luisteraar bij de les houdt. Naast haar ruwe productie schittert Nia Archives op “Luv Like” trouwens ook als zangeres met haar zachte en gevoelvolle stemgeluid, dat wat weg heeft van Jorja Smith en Erykah Bady. Nia Archives maakt indruk en is goed op weg om van nieuwkomer tot het nieuwe boegbeeld van de UK jungle-muziek te worden.

Instagram

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

1987 posts

About author
Schrijft wel eens iets...
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Nia Archives - "Silence Is Loud"

Een ‘Grote Beer van Morgen’ die doorbreekt bij het grote publiek: dat is iets dat we heel graag zien gebeuren bij Dansende…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Nia Archives - "Crowded Roomz"

Dat het de voorbije jaren hard ging voor jungle-dj/producer Nia Archives is nog zacht uitgedrukt. Met haar opzwepende junglebeats waarbij ze zich…
2023FeaturesInstagramUitgelicht

De 40 beste ep's van 2023

In het digitale tijdperk moet alles steeds sneller en urgenter gebeuren, vandaar dat de ep ook een belangrijker medium wordt om jezelf…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.