Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Zola Blood – “It Never Goes”

Na het eerste geslaagde album Infinite Games uit 2017 is Zola Blood na een lange pauze klaar om het succes te herhalen. De vierkoppige elektronische indiepopband werkt volop aan het tweede album, dat we binnenkort mogen verwachten. Zola Blood ging reeds op tour met RÜFÜS DU SOL en werkte al samen met Claptone, waarmee hun populariteit toch gestaag de lucht inging. In 2020 dropte de band nog de ep Two Hearts. Het gelijknamige nummer van die ep was een van de soundtracks van de populaire dramaserie Gossip Girl.

Zola Blood behaagde ons deze week met de eerste single van het nieuwe album. Op een subtiele manier kaart “It Never Goes” de kwalijke impact van sociale media aan. De melancholische tonen en het zwoel gezang van zanger Matt West benadrukken dat thema, waardoor de luisteraar helemaal wordt meegezogen in de mysteriositeit. Het nummer dooft uit met uitstekende synthklanken en laat ons, naast het zweverig gevoel, ook achter met een verlangen naar meer. Het tweede album van Zola Blood startte alvast veelbelovend!

Op 6 april komt Zola Blood optreden in Trix Café, in Antwerpen.

Facebook / Instagram / Website

Ontdek nog meer nieuwe muziek op onze Spotify.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.