Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Donovan Woods – “I Won’t Mention It Again”

© Adam Hefferman

Hoopvol nieuws voor de fans van Donovan Woods. De Canadese zanger heeft niet alleen zijn nieuwe single, genaamd “I Won’t Mention It Again” gedropt, maar maakte ook bekend dat hij een nieuw album zal uitbrengen. Op 18 maart verschijnt Woods’ ep Big Hurt Boy. De man bracht al zes albums uit met Without People uit 2020 als laatste, verschillende van zijn nummers werden trouwens al gebruikt in films of series waardoor de stem misschien herkenbaar overkomt.

Donovan Woods is niet bang om tussen verschillende noten af te wisselen, wat hij aantoont in “I Won’t Mention It Again”. Het is eerder een rustig nummer met een ietwat somber verhaal. De Canadees blikt terug op zijn verleden en zingt over een relatie die niet meer is. Zijn manier van zingen loopt parallel aan zijn tekst. Sommige woorden komen er bijna zuchtend uit, alsof hij weet dat er nooit meer iets van gaat komen. Woods heeft gezegd dat hij in de titel met zichzelf spot, aangezien het niet de eerste keer is dat hij zingt over zijn gebroken hart. Zijn nieuwe single sluit ook aan aan zijn vorige single “I Hope You Change Your Mind”, ook een nummer over een relatie. “I Won’t Mention It Again” is een song om te beluisteren al zittend aan een raam terwijl het buiten regent.

Hopelijk vindt hij op een dag wel zijn ware liefde, maar tot die tijd blijven wij naar zijn weemoedige liedjes luisteren. Wij kijken alvast uit naar 18 maart wanneer Big Hurt Boy uitkomt.

Facebook / Instagram / Website

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.